Godkväll alla basketfans! Pacers svek oss senast då man spelade väldigt jämnt mot Magic och vann bara med 1 poäng när vi hade lirat -6. Formen är det dock inget fel på då vi satt väldigt många spel det senaste. Inatt kollar vi in Grizzlies – Kings och ger oss in på poängmarknaden till fina 1,92x degen.

Grizzlies har haft lite grus i maskineriet senaste matcherna och bara vunnit 2 av lagets 5 senaste matcher. Morant dras med skada ihop med Bane, Green och Williams. Morant är lagets stjärna och motor och utan honom får man inte alls samma flyt i spelet. Här är han GTD men det skulle förvåna mig mycket om man inte vilar honom denna match och istället satsar på att ha honom redo till på fredag.

Kings kommer fulla med självförtroende och är helt skadefria. Man har dessutom vunnit 6 senaste matcherna och lirar en fartfylld basket med en ruskig offensiv ledda av Fox. Grizzlies har däremot haft ruggigt svårt offensivt jämfört med hur vi är vana att se dom och jag tror tempot inte blir så galet denna match eftersom Morant förmodligen inte spelar och Sabonis får Adams i bigmanmatchen.

Jag väljer att lira Grizzlies under 117,5 poäng i matchen. En lina man bara klivit över i 1 av de 5 senaste matcherna och utan Morants speed och poängskörd lär det bli svårt att nå upp i de siffrorna även här.

Spel: Grizzlies under 117,5 poäng i matchen

Odds: 1,92

Insats: 8/10 U

Spelstopp: 02:00

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till