Godkväll basketfans! Förra reken som var ett maxbet satt extremt fint när vi endast hade 212 poäng efter fulltid. Dock så gick matchen till förlängning och vårt spel var inklusive det. Vi klarade under 239,5 poäng ändå när matchsiffrorna skrevs till 121-118 så skönt att vi fick betalt ändå när grundliret var så rätt ute. Inatt lirar jag en trippel när talet 245 får bli vår ledstjärna på poängmarknaden.

Nuggets – OKC

Lagen har spelat bra det senaste och man har inte klivit över linan på 245 poäng under ordinarie tid på senaste 20 mötena.

Warriors – Nets

Nets är utan Durant och det märks på poängskörden. Svårt att se att detta blir en extrem shootout när Warriors dessutom lirar betydligt bättre försvarsspel på hemmaplan jämfört med bortaplan.

Portland – Lakers

Lakers utan Davis och fick lira en tuff match mot Grizzlies senast. Portland sköt extremt bra för ett par matcher sen men har sen dess haft grus i maskineriet offensivt. Att lagen ska kliva över 245 poäng här känns inte troligt.

Spel: Trippel, under 245 poäng i alla matcher

Odds: 3,08

Insats: 4/10 U

Spelstopp: 02:00

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till