Godkväll basketfans! Kings tar emot Celtics, 2 topplag från varsin Conference. Jag tror vi får se en kanonmatch och jag kliver in på poängmarknaden till 1,92x degen.

Kings är säsongens överraskning och laget kommer få spela sitt första slutspel på de senaste 20 åren. Men detta är inte ett lag som klarat det med nöd och näppe. Man huserar bland topp 3 lagen i western Conference och lirar en fantastisk basket. Fox och Sabonis är en duo som funkat otroligt bra och med en hemmaplansfördel i första omgången ska det bli kul att se hur långt det räcker för Kings i ett slutspel.

Celtics är sin vana trogen ett lag som också huserar i toppen på Eastern Conference. Bucks blir svåra att komma ikapp men fighten mot Philly om andraplatsen lever i allra högsta grad. Celtics försvarsspel tror jag blir avgörande här, speciellt eftersom Kings vet att man är dominerade där så kommer de försöka få detta till en shootout. Dock är Celtics numret för stora för Kings senaste mötena och lär få styra matchen.

Jag tycker linan är satt högt här och jag väljer att lira under 238,5 poäng i matchen till 1,92x degen.

Spel: Under 238,5 poäng i matchen

Odds: 1,92

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 03:00

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar finns här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till