Riktigt oflyt på min och Kevins gemensamma kupong igår där vi satte 3 av 4 spel och Kansas state snubblade precis på mållinjen. Vi kollar istället in denna tidiga match mellan Raptors och Mavericks och fina 2,15 klickas i. Kolla in reken nedan.

Raptors

Raptors gör det bra i Eastern Conference och ligger i dagsläget på en fjärdeplats. Många trodde man skulle sjunka som en sten när Kawhi Leonard lämnade förra säsongens mästare men spelare som Siakam har steppat upp rejält. Just Siakam saknas dock i kvällens match pga skada tillsammans med Gasol, Thomas, Powell och möjligtvis även Johnson. Det är stora avbräck för ett Raptors som ska ta emot betydligt tuffare Western Conferences bästa bortalag. Hollis-Jefferson kliver in i startfemman och där snackar vi en klar försämring för hemmalaget i offensiv power.

Mavericks

Mavericks visar på en otrolig bredd i avsaknaden av lagets poängkung Doncic. Segrar mot Bucks och Philly utan honom är tydliga besked om hur vassa Mavs är. Brunson har tagit sig an rollen till fullo i Doncics frånvaro och spelare som Porzingis och Hardaway har även dom steppat upp rejält. 11-2 är lagets bortastatistik och med ett skadedrabbat Raptors så bör man ha fin chans återigen att klippa en seger. Båda lagen har fått kort om vila här så samma villkor gäller med den enda skillnaden att Raptors spelade hemma även igår. Man pressade även Celtics som är 11-1 på hemmaplan i en tight match men fick tillslut ge sig.

Speltips

Här tycker jag Dallas helt klart har fin chans att vinna. Man har bevisat att man kan spela en fantastisk basket även utan Doncic. Skadeproblemen i Raptors bidrar även till övertygelsen i val av lir och jag degar in 6 units på Mavericks till fina 2,15x degen. Stort lycka till vid rygg.

För och Nackdelar

✅ Mavericks är Western Conference bästa bortalag

✅ Man har slagit tuffare motstånd än Raptors utan Doncic

✅ Stora skadebekymmer i Raptors

❌ Kort om vila för båda lagen och Mavericks har rest

Speltips: Mavericks vinner matchen
Odds: 2,15
Spelbolag: Speedybet
Spelstopp: 21:30
Liga: NBA
Insats: 6/10 units

Speedybet 100% bonus upp till 2000kr här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till