Kings ordnade 1,77 och 3,10 och igår satte vi 1,91 på Celtics som jag publicerade i min tråd på Facebook. Inatt kollar vi in Pacers mot Magic och ett flertal faktorer avgör mitt val av spel som ger 1,85x degen.

Pacers har växlat upp rejält och hittat fin rytm i sitt spel. 5 vinster på 6 senaste och här återvänder man till sin hemmaplan efter en kortare roadtrip på 2 matcher. Pacers har ingen superstjärna som direkt sticker ut men mixen på spelare har funkat över allas förväntan. Turner och Smith har kompletterats med skyttet från Buddy Hield.

Magic tog en oväntad seger mot Bulls senast men laget lider stort av många avbräck och framförallt att Banchero inte kommer till start här. I denna backtoback match lär laget känna av matchen mot Bulls och man får fortsätta gå runt på kort om folk.

Pacers ska ses med god chans här då man kan matcha upp Magic väldigt väl och Turner är svårare att stoppa då han är stor och tung medan Magics Bol Bol är en flaggstång som saknar rutin.

Spel: Pacers -6 poäng

Odds: 1,85

Insats: 6/10 U

Spelstopp: 01:00

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar finnes här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till