Godkväll basketfans! Förra reken gjorde Clippers jobbet återigen och 1,91x pengarna kunde hämtas hem. Inatt kollar vi in Celtics – Nets och Kyrie Irving som besöker sin gamla klubb.

Celtics är inne i en sämre period för säsongen. Tre raka förluster innan övertidsvinsten senast mot Lakers. Smart skadad och det drabbar detta laget direkt då man dels tappar i sitt försvarsspel men också en pådrivare till hela truppen. Celtics ska inte släppa in 121 poäng på hemmaplan mot Lakers om vi säger så.

Nets anpassar sig till att lira utan Durant och vad jag tycker är intressant här är att man mött exakt samma lag som Celtics senaste 2 matcherna. Nets slog Knicks medan Celtics fick stryk. Nets slog Lakers enkelt medan Boston behövde övertid för att göra detsamma och då ska Boston vara det klart bättre laget egentligen!

Missförstå mig inte. Jag håller fortfarande Celtics som favoriter här. Men att dom ska vara så stora favoriter som bolagen målar upp dom som sett till förutsättningarna håller jag inte med om. Celtics är små och utan Smart i försvaret blir man sårbara. När Williams dessutom har ryggproblem och kanske inte vågar kliva in fullt och Horford börjar bli till åren. Ja då har Boston inte mycket som stoppar unga bigmen som Claxton tex. Jag tror Nets kan hålla jämna steg här och +9 poäng till 1,91 känns klart spelvärt.

Spel: Nets +9 poäng

Odds: 1,91

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 01:30

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till