Skön vinst igår när vi kammade hem 1.95x degen på Betbuilder där alla 5 spel satt! Inatt bygger vi vidare på kassan.

Wizards – Heat:

Miami Heat är känt för sitt defensiva spel och att de plötsligt trycker in ett zon-försvar lite då och då för att få anfallet lite off guard… till nattens match möter de Wizards som har väldigt många offensiva spelare men spelar 0 försvar vilket har varit ett stort problem för dem i många år…. Inför nattens möte har heat väldigt många borta och bland dem väldigt tunga namn som Butler , Hero och Oladipo… Dessa spelare är kugghjulet i både anfall men också försvaret vilket kommer göra det tufft för Heat inatt…. Detta gör matchen en perfekt matchup för Wizards då de behöver bara fokusera i anfallet i princip!

Speltips:

Heat saknar många viktiga spelare vilket gynnar Wizards då Washington spelar mycket anfall och väldigt lite försvar! Jag tror på ett överspel idag och kommer därför investera 7 units på Wizards Över 110.5p inkl förlängning till 1.84x pengarna!

För och nackdelar:

✅ Heat saknar många viktiga spelare.

✅ Wizards spelar offensiv basket.

❌ Wizards har inte Super-stjärnor / AllStars.

Spelstopp: Lördag 01:00

Speltips: Wizards Över 110.5p inkl förlängning

Units: 7

Odds: 1.84

Liga: NBA

Bolag: Unibet

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till