Godkväll alla läsare! Senaste reken spelade vi Grizzlies -4 poäng mot Timberwolves till 1,90 med 7 Units. Grizzlies vann matchen med 116-108 och liret satt gott. Inatt kollar vi in mötet mellan Knicks och Timberwolves. Under 215 poäng i matchen spelas till 1,80.

Knicks

Knicks har fått klara sig utan Kemba Walker pga ett pajat knä. Rose är också borta minst ett par veckor till. Utöver dessa två viktiga kuggar är man även utan Reddish och Noel. Man har ändå fortfarande häng på play in platserna och detta mycket tack vare RJ Barrett, Randle och Fournier. Robinson gör även han det bra som Bigman. Man saknar dock en riktig playmaker eftersom både Walker och Rose fattas och därför har laget inriktat sig mer på sin defensiv och försökt hålla nere tempot i matcherna.

Timberwolves

Timberwolves vann senast mot Warriors. Siffrorna skrevs till 119-99. Dock skall nämnas att Warriors var utan Curry och Green och tvingades till stora rotationer. Här möter man ett Knicks som själva hade 3 raka vinster innan torsken mot Hornets senast. Towns utgör stommen i Wolves men har blivit bra uppbackad senaste matcherna av resten av truppen. Russell blandar och ger i sina insatser men Edwards, Beasley och Nowell har också varit nyttiga skyttar för Wolves. Här blir dock försvarsspelet från Beverly viktigt. Knicks och Wolves spelar ofta tighta matcher och laget med bäst försvar bör vinna denna batalj.

Speltips

Här tycker jag vi får fint värde på underspelet. Linan är satt till 215 poäng och ger 1,80x degen. En lina som lagen inte passerat på de 4 senaste mötena med varandra. Knicks är utan playmaker och naturliga poängspelare i Walker och Rose och bör lägga fullt fokus på ett solitt försvarsspel. 6 units investeras.

För och nackdelar

✅ Lagen har gått väl under linan i 4 senaste mötena

✅ Knicks utan Walker och Rose

✅ Beverly är en klippa i försvaret för Timberwolves

❌ Timberwolves har förbättrat sitt skytte något de senaste matcherna

Spel: Under 215 poäng i matchen

Odds: 1,80

Insats: 6/10 U

Spelstopp: 01:30

Liga: NBA

Spelbolag: Unibet

Rygga spelet och hämta en bonus här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till