Godkväll alla läsare! Gårdagen fick en bitter eftersmak när vi lirat under 219 poäng i mötet mellan Heat och Pistons. Det blev 220 poäng i matchen och sista poängen var så onödiga då matchen redan var avgjord. Surt med marginaler emot men inatt kollar jag in mötet mellan Kings och Pelicans istället. Steven Adams under 22,5 totalpoäng (poäng, rebounds och assist) får 6 units till fina 2,10x degen.

Kings

Kings har anammat samma spelstil som tidigare Pelicans. Högt tempo, massa poäng och inget vidare försvar. Hield öser treor samtidigt som Fox springer som en vessla och tar sig in under korg. En vinst senaste 5 har det blivit och mycket poäng är inte ovanligt när det kommer till Kings.

Pelicans

Pelicans har tappat det fullständigt. Vad som såg intressant ut i början på säsongen börjar mer och mer se riktigt snett ut. Det är märkligt att man inte lyckas få ut mer av en trupp med Ingram, Zion, Ball i startfemman. 5 raka förluster och rejält hack i skivan offensivt är inte något som borde känneteckna Pelicans men det är verklighet tyvärr.

Steven Adams

Adams får fokus inatt då linan är lagd på 22,5 Spelarpoäng. Mot Lakers gjorde han 12 totalt (poäng, assist och rebounds). Mot sin gamla klubb OKC blev han matad av sina medspelare och gjorde en trippel dubbel men annars kliver han ofta under denna lina. Mot ett snabbt lag som Kings tror jag Adams kan bli något överflödig för Pelicans då mycket skott kommer komma utifrån för Kings.

Speltips

Här kommer jag välja att spela Steven Adams under 22,5 Spelarpoäng (poäng, assist, rebounds) till 2,10x degen. Spelet får 6 units. Kings kommer sätta tempo och skjuta mycket utifrån. Detta passar inte Adams. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar

✅ Adams gåttt under linan i 3 av 5 senaste

✅ Kings spelar med högt tempo och skjuter mycket utifrån, Adams blir något överflödig

✅ Zion och Ingram kommer kunna hålla boll mer då Kings försvar öppnar upp sig lätt

❌ Adams kan bli matad av sina medspelare om Kings punktar upp Zion för hårt

Spel: Steven Adams under 22,5 spelarpoäng (Poäng, assist och rebounds)

Odds: 2,10

Insats: 6/10

Spelstopp: 03:00

Liga: NBA

Bonus: 100kr via denna länk

Högst odds på aktuell lina: WilliamHill

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till