God eftermiddag kära läsare! En helg full med grym sport har vi framför oss och som MMA fan så är det klart att man ser fram emot McGregor – Cowboy senare inatt. Dock så börjar vi med det tidiga mötet i nba mellan Pelicans och Clippers. Kolla in reken nedan.

Pelicans

New Orleanslaget har vunnit 4 av lagets 5 senaste matcher och visat på hög moral trots tabelläget. Vinsten igår mot Jazz imponerar men matchen spelades i vansinnigt tempo. Precis som Pelicans gillar. Men den gick också till övertid och att få möta Clippers dagen efter är inte direkt optimalt om man säger så. Okafor, Miller, Holiday, Williamsson och Williams borta men även Redick är ytterst osäker till spel. Tunn trupp med andra ord och frågan jag ställer mig här är hur ska Pelicans orka mot NBAs kanske mest kompletta lag?

Clippers

Clippers har även dom vunnit 4 av lagets 5 senaste matcher. Paul George fattas pga skada men annars är det bara Harkless som har lite frågetecken på sig. Man fullkomligt mosade Magic igår med 122-95. Medans Lakers försökt spela så mycket som möjligt med både LeBron och Davies så har Clippers haft en annan approach med sina stjärnor. Leonard och George vilas med jämna mellanrum och risken med det för oss fans är att det kan sätta standarden i nba om Clippers skulle bli mästare denna säsong.
Med Harell, Williams, Beverly, Shamet osv bakom Leonard så bör ett väldigt desarmerat Pelicans få det extremt tungt.

Speltips

Jag har kollat runt på ett flertal spelbolag inför denna match och marknaderna skiljer sig enormt. Jag fastnar ändå på Betfair som erbjuder 1,83x pengarna på att Clippers leder i halvtid och efter full tid. Här investeras 7 units. Jag kan helt enkelt inte se hur Pelicans ska orka stå emot här med en övertidsmatch mot Utah i benen.

För och Nackdelar:

✅ Pelicans spelade en väldigt tempofylld övertidsmatch mot Jazz igår

✅ Clippers gjorde slarvsylta av Magic igår
✅ Pelicans har ett flertal spelare skadade

❌ Om Pelicans kan hänga med i första halvan

Speltips: Clippers att leda i halvtid och fulltid
Odds: 1,83
Spelbolag: Betfair
Spelstopp: 21:30
Liga: NBA
Insats: 7/10 units

Betfair 100% bonus upp till 1000kr via denna länk

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till