Euroleague dubbeln satt bekvämt och inatt blir det tillbaka till NBA.
Har kikat på mötet mellan Cleveland och Grizzlies. Kommer investera 6 units.

Memphis Grizzlies:

Med 19 vinster och 22 förluster så finns det inte så mycket att säga om laget.
För många stjärnlag i NBA denna säsongen och detta är inget av dem. HELT OK trupp men ingen superstjärna i laget och det kanske har varit deras fördel… De spelar tillsammans och lyckas skrapa ihop lite vinster mot lag dem ska vinna mot. Lite skadebekymmer på senare tid gör så att förlusterna börjar komma ifatt dem och det spelas med en oro inför “Trade Window”.

Inför nattens möte har man Jae Crowder som questineble – GTD vilket är en STOR FÖRLUST ifall han inte spelar. Resten av skadorna är inget som påverkar matchbilden enligt mig.

Cleveland Cavaliers:

Cleveland har veteranerna Kevin Love och Tristan Thompson tillbaka i starting five vilket är oerhört viktigt för Cavaliers. Med 12 vinster och 29 förluster så är det dags att börja vinna matcher och jag tror på en möjlig skräll idag.

Fun fact:
Cleveland har vunnit 4 av 5 senaste matcher mot just Grizzlies

Speltips:

Plus spel på Cleveland för mig är givet. Förhoppningsvis går det bättre än senast jag körde på plus spel och allt rasade i sista perioden. Känns som Cleveland är sugna på en vinst och motståndet är faktiskt inte “bättre” än Cleveland i mina ögon om jag ska vara ärlig…
Kör en lina med lite mer marginal då allt kan hända och ja better be safe than sorry.

För och Nackdelar:

✅ Memphis Skadedrabbade.
✅ Cleveland underskattade.
✅ Generöst + spel.
❌ Om J. Crowder blir spelklar för Memphis blir det tuffare.

Speltips: Cleveland +10.5p
Odds: 1.68
Spelbolag: Unibet
Spelstopp: 02:10
Liga: NBA
Insats: 6/10 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till