Otroligt synd på poängliret igår då matchen mellan Warriors och Kings blev ett riktigt sömnpiller. Hield gjorde 19 poäng och kunde gått och väl gjort fler men det behövdes inte då Kings tog en väldigt komfortabel seger. Vi kollar in mötet mellan Pistons och Wizards och hoppas på revansch istället.

Pistons

Pistons är svåra att sätta fingret på denna säsong. Mycket kan bero på Griffins vara eller inte vara då han känns osäker mest till varenda match. Någon som däremot varit stabil för Pistons är deras bigman Andre Drummond.
Drummond satt senaste matchen pga en allergisk reaktion från en avokado. Detta bör man fått bukt på till nattens match men han står ändå som GTD.
Trots Griffins frånvaro har Pistons vunnit 7 hemmamatcher och torskat 6. Utöver frågetecken på Griffin och Drummond så är truppen intakt.

Wizards

Wizards har enorma problem i sin defensiv och man böjer mest ner huvudet och kör full rulle framåt. Bradley Beal är lagets behållning och borde enligt mig se sig om efter en ny klubb då Wizards tanke är enormt oklar. Bortaspelet är under all kritik denna säsong med endast 3 vinster och hela 11 förluster. Nu har man dessutom enorma skadeproblem då Bryant, Wall, Miles, McRae och Wagner fattas. Truppen är alltså väldigt tunn inför nattens möte.

Speltips

Här tror jag Detroit har klar fördel och kliver in med 5 units på Detroit -4 poäng till 1,73x pengarna. Wizards har dessutom förlorat sina fem senaste bortamatcher vilket talar ännu mer för liret. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar

✅ Wizards skadeproblem

✅ Endast 3 bortavinster för Wizards

✅ Pistons har ändå stått upp bra på hemmaplan

❌ Bradley Beal gör enorma matcher emellanåt

Speltips: Detroit Pistons -4 poäng
Odds: 1.73
Spelbolag: 888sport
Spelstopp: 01:00
Liga: NBA
Insats: 5/10 units


Sätt in 100kr och få 500kr att spela för på 888sport via denna länk

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till