Godkväll alla läsare! Gårdagens rek satt fint när 5 units spelades på Mavericks +9 poäng till 1,73. Matchen slutade 112-109 och blev precis så jämn som förutspått. Inatt går jag för oddset 1,80. 5 units investeras på att det blir under 219 poäng i mötet mellan Heat och Pistons.

Heat

Miami har inte alls matchat starten på denna säsong som man avslutade den förra. Skadebekymmer och nu Covidprotokoll gör att man knappt får ihop 8 man till nattens match. Bradley och Butler är borta ändå men även en rad spelare står som game time decision pga covid protokoll alltså. Blir man utan spelare som Dragic, Nunn osv utöver Butler så lär detta märkas på offensiven. Dessutom lär det bli svårt för spelarna att orka hålla uppe tempo och tränaren lär försöka spara spelarna så mycket det går. Man gjorde 108 poäng senast i förlusten mot Philly och det är tydligt att Miami måste ta sig ur denna period där många spelare fattas.

Pistons

Pistons lär ha en tuff säsong framför sig och man har haft svårt att ens komma över 110 gjorda poäng senaste matcherna. Det hade väl varit ok om man hade nåt försvar att tala om men faktum är att Pistons saknar lagkemi fullständigt. Att spela basket i Detroit känns mer och mer som spelare gör bara för att lönen ska fortsätta rulla in. 2 vinster och 9 förluster har det blivit hittills och även om Miami saknar stora delar av truppen så är dom ändå tydliga favoriter hos bolagen. Det säger rätt mycket om Pistons som faktiskt bara saknar Hayes och Jackson.

Speltips

Här ser jag faktiskt inte hur det ska kunna bli mycket poäng. Miami saknar stora delar av sin offensiv och får rulla runt på väldigt få spelare. Detroit är rent usla och måste ändå se sin chans till vinst här iom att Miami är så desarmerat. Nöter man ner dom och iallafall försöker spela försvarsspel så borde ett lägre tempo gagna Pistons här. Jag går in med 5 units och väljer en något högre lina ändå till 1,80 och spelar under 219 poäng i matchen. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar

✅ Miami utan stora delar av truppen

✅ Butler garanterat borta

✅ Pistons är usla

❌ Om skyttet stämmer men lagen blir för trötta för att spela försvar

Spel: Under 219 poäng i matchen

Odds: 1,80

Insats: 5/10 U

Spelstopp: 02:00

Liga: NBA

Bonus: 100kr via denna länk

Högst odds på aktuell lina: WilliamHill

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till