Goddag alla basketfans! Senaste reken från min sida var ett maxbet på Miami Heat som satt kanonfint och krutet är fortfarande torrt så vi laddar kanonen med ännu ett maxbet. Denna gång kliver vi in på över/under marknaden i match 7 mellan Nuggets och Clippers. Kolla in mina tankar nedan.

Nuggets

Detta unga lag har imponerat nåt enormt i detta slutspel. Vem trodde att man skulle stå i en avgörande match 7 mot självaste Clippers. Man kan skylla på bubblan hur mycket man vill men lagen spelar på samma villkor och stjärnspäckade Clippers måste ändå undra vad fasen det är som händer här, framförallt erfarne coachen Doc Rivers. Jokic är lagets motor och har varit extremt bra denna matchserie men någon som verkligen fått laget att hänga med poängmässigt mot Clippers har varit Jamal Murray. Han och Jokic är de spelare som Clippers bara inte lyckats luska ut än. Även om jag tror att resan tar slut för Nuggets ikväll så kittlar ändå känslan vilken otrolig skräll det varit om man faktiskt hade lyckats vinna. Jag är dock fullt övertygad om att Nuggets kommer slåss till sista blodsdroppen för detta hade varit en extrem fjäder i hatten för dom och poäng har man visat flera gånger nu att det är ingen bristvara för detta gänget att fixa.

Clippers

Kawhi Leonard och resten av det på pappret dominanta Clippers har alltså fått en riktig utmaning här. Man tänkte nog glida på lite räkmacka till western conference finals vid 3-1 i matcher och kanske började fokusera på Lakers i förtid. Nu blir det kniven mot strupen och vad brukar tränare Rivers göra då? Säga till sina spelare att köra gasen i botten och då vet vi som bekant att detta laget kan göra extremt mycket poäng. Även om matcherna varit ganska poängsnåla hittills så har man ändå klivit över linan jag tänkt spela i 5 av 6 matcher denna serie. Paul George måste steppa upp här men det hade inte förvånat mig om Doc vänder sig till Montrzl Harrell och Lou Williams för fler minuter i denna match för att få upp poängskörden ännu mer.

Speltips

Här tycker jag bolagen varit generösa med linan och det hade inte förvånat mig om den höjs något innan matchstart. Jag tänker spela över 204 poäng i matchen till 1,72x degen och investera alltså 10/10 units. Inte nog med att lagen klivit över den linan i 5 av 6 matcher men även att det hade förvånat mig oerhört mycket om inte Clippers sätter ett vansinnigt tempo i denna tillställningen.

För och Nackdelar:  
✅ Lagen har gått över linan i 5 av 6
✅ Doc Rivers är känd för att köra gasen i botten i pressade lägen
✅ Denver kommer slåss till sista sekunden

❌ Skulle Clippers hamna i stort underläge ser jag en större risk för divafasoner än tvärtom. Nuggets kommer inte vika ner sig oavsett vad det står på tavlan

Speltips: Över 204 poäng i matchen
Odds: 1,72
Spelbolag: UNIBET
Spelstopp: 03:00
Liga: NBA
Insats: 10 Units


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till