Godkväll basketfans! Förra reken satt kanonfint när Lakers hade lekstuga med Pistons. Inatt kollar vi in en väldigt viktig match mellan Jazz och Warriors och jag skapar en betbuilder som ger fina 2,40x degen.

Jazz

Utah Jazz kom in i en riktigt fin form efter att ha startat säsongen uselt. Detta gör att man fortfarande är med i slutspelsracet men senaste matcherna har Jazz inte sett alls bra ut och man ser ut som i början av säsongen igen. 3 raka förluster i bagaget inför denna match och det är rejäla torskar man rykt på med allt mellan 14-22 poäng i de förlusterna. Här är man backtoback efter att ha förlorat mot Lakers igår med 16 poäng. Markanen, Clarkson och Sexton är trion som fortsatt leverera men på en normal nivå senaste tiden och då räcker Jazz inte till. Det krävs att den trion är utomordentligt grymma för att Jazz ska fixa en slutspelsplats.

Warriors

Warriors har vunnit 7 av 10 senaste och hade 5 raka vinster innan förlusten igår mot Clippers. Tyvärr inträffade samma sak som vi redan sett några gånger denna säsongen. Man lirar kanon, Curry är fantastisk och allt ser ut att bli en bekväm seger. Sen tappar man 14 poängs ledning i sista quartern och torskar matchen. Otroligt frustrerande både för fansen och truppen som måste klia sig i huvudet av förundran när det sker. Visst är Clippers ett ruskigt bra lag som aldrig ger upp men det ska bara inte hända att man gång på gång har matcher i ett järngrepp och sen förlorar sista quartern med 28-44. Trots dessa svajiga insatser så har Warriors höjt sig avsevärt så man är med och slåss om slutspel. Då gäller det att hålla Jazz bakom sig i tabellen.

Speltips

Lagen möttes för bara några dagar sen och då tog Warriors en övertygande seger. Jazz har fått resa från Los Angeles medan Warriors har fått vara hemma och landa en sväng innan denna matchen. Jag håller gästerna som favoriter ännu en gång här och trötta ben i båda trupperna eftersom båda lagen är backtoback tror jag borgar för en lite mer tempofattig match. Jag lirar Warriors som vinnare och under 245 poäng i matchen till 2,40x pengarna.

För och nackdelar

✅ Warriors hade 5 raka segrar innan förlusten igår mot Clippers

✅ Jazz har blivit överkörda i 3 raka matcher inför detta mötet

✅ Lagen möttes 13/2 och då vann Warriors övertygande (107-129)

❌ Warriors brutala tapp av matchen igår mot Clippers

Spel: Warriors att vinna och under 245 poäng i matchen

Odds: 2,40

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 03:00

Liga: NBA

Bolag: NoAccountBet

Alla våra bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till