Godkväll basketfans! OKC gjorde oss inte besvikna i gårdagens rek utan vann med hela 13 poäng. Inatt går vi för tredje raka och polletterna satsas i mötet mellan Nets och Jazz. Kolla in reken nedan.

Nets

Kyrie Irving återvände med besked förra matchen för Nets och var poängbäst i krossen mot Hawks. Vad som var än mer kul att se var hur han fick hela laget att höja sig. Man har trots hans långa frånvaro ändå gjort det bra och ligger fortsatt på slutspelsplats i Eastern Conference. Nu får Kyrie lira tillsammans med Dinwiddie som fyllde upp Kyries skor extremt väl under hans frånvaro. Man får ett helt annat djup i spelet och med skarpskytten Harris från 3 poängslinjen och Allen under korg så kan Nets absolut vara ett slutspelslag. Bara Kyrie får vara hel. Att knäcka Nets på hemmaplan är en tuff uppgift för de flesta lag och med blowouten av Hawks i senaste matchen så kommer Nets till detta möte fulla av entusiasm.

Jazz

Jazz imponerar stort och har 9 raka segrar. Mycket tack vare Mitchell som gör en kanonsäsong. Nu har han dock varit sjuk och haft en inflammation i kroppen och även om han kommer till spel inatt så är han inte 100%. Jazz saknar dessutom Conley som hade fyllt upp bra bakom Mitchell annars och Mudiay blir förmodligen den som får täcka upp Mitchells minuter. Det är ett klart avbräck för Jazz.

Speltips

Här tror jag på en jämn match med ett Nets som vänt en negativ trend och får tillbaka sin superstjärna samtidigt som Dinwiddie höjt sin kaliber markant. Jazz är det bättre laget på pappret men med en Mitchell som inte är 100% och hans naturliga ersättare skadad så bör Nets ha en god chans på hemmaplan. Jag väljer ändå att spela ett plushandikapp där jag får 1,70x degen på Nets +5,5 poäng och 5 units investeras. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar:

✅ Kyrie Irving är tillbaka

✅ Mitchell är inte helt hundra
✅ Hela Nets har slutit upp bakom Kyrie

❌ Jazz har visat upp väldigt fin form senaste matcherna

Speltips: Nets +5,5 poäng
Odds: 1,70
Spelbolag: Unibet
Spelstopp: 01:30
Liga: NBA
Insats: 5/10 units

Rygga spelet på Unibet och få 100% bonus upp till 2000kr här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till