Godkväll basketfans! Lakers tar emot Pistons inatt och jag har spånat fram ett lir till 1,85x degen.

Lakers

Los Angeles Lakers med Lebron James i spetsen behöll truppen intakt över trade deadlinen men lyckades anförskaffa sig Spencer Dinwiddie från Nets. En väldigt bra spelare som komplement till Lakers trupp och han väntas göra sin debut här. Lakers har inte råd att slå av på takten då man ligger 9a men har ett hungrigt Warriors bakom sig som dessutom har 3 matcher mindre spelade. På hemmaplan har Lakers varit bra med 18 vinster och 9 förluster. James och Davis har dragits med småskador mest hela säsongen men spelar igenom dom. Russell har höjt sig efter att han fick förnyat förtroende och var poängbäst senast mot Pelicans med 30 poäng.

Pistons

Detroit Pistons gjorde sig av med ett flertal spelare vid trade deadlinen men fick inte mycket tillbaka. Man har behållt sina unga spelare som Duren, Cunningham och Ivey men gjort sig av med Bogdanovic, Knox, Burks, Hayes, Gallinari, Harris och Morris. Pistons har bara 4 bortavinster denna säsongen och mot ett piskat Lakers ska man inte ha mycket att hämta. De unga spelarna lirar mest för att visa upp sig men mot de bättre lagen räcker inte detta till alls.

Speltips

Jag räds inte att lira Lakers -10 poäng här. Förra mötet vann Lakers med 133-107 och jag tror inte Lebron och Co lämnar något åt slumpen här. 1,85x degen liras med 7 units.

För och nackdelar

✅ Lakers är starka hemma och har inte råd att slappa då Warriors jagar bakom dom i tabellen

✅ Man har värvat Dinwiddie som ger bänken en bra skjuts

✅ Pistons har skrotat halva truppen och är ligans sämsta lag

❌ Pistons unga kärna kan lira avslappnat då säsongen ändå är körd

Spel: Lakers -10 poäng

Odds: 1,85

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 04:30

Liga: NBA

Bolag: NoAccountBet

Alla våra bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till