Hornets möter ett väldigt oklart Bulls på bortaplan och jag kommer investera 9 units i ett spel som har suttit de senaste 6 gångerna.
Checka in reken så förstår ni vad jag menar:

Hornets Över 103.5 poäng: Spelet har alltså suttit 6 raka matcher för Hornets och jag har följt alla 6 matcher. Det ser riktigt bra ut i det offensiva spelet den senaste tiden då dem spelar med varandra och gör enkla poäng. Dem möter ett Chicago som har spelat övertids matcher och haft ganska tuffa motståndare. Verkar som att Chicago redan nu är osäkra på vilken trupp dem ska spela för inatt:

Jag tror aldrig jag skådat så många GTD förr … Poängfest av Hornets Inatt?

116-115 till Bulls – 24 November.
Senaste matchen dessa lag emellan avslutades med en buzzerbeater. Att förlora med så liten marginal på en buzzerbeater… På ens hemmaplan dessutom… Det glömmer man inte. Hornets går för vinsten och har alla förutsättningar att köra över Bulls inatt.


För och nackdelar: 
✅ Spelet suttit 6 senaste gångerna.
✅ Många GTD i Bulls.
✅ Revansch sugna.
✅ Grym form.
✅ Jagar 3e raka vinsten.
❌ Stor ledning / Slappnar av.

Speltips: Bortalaget Över 103.5 poäng
Odds: 1.79
Spelbolag: Unibet 100% Bonus upp till 2000kr för nya användare.
Spelstopp: Lördag 02:10
Liga: NBA
Insats: 9/10 Units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till