Godafton alla följare! Gårdagens lir på Grizzlies -4 poäng satt kanonfint när man vann mot warriors med hela 20 poäng. Inatt riktar jag blicken mot Minnesota och mötet mellan Timberwolves och OKC. Spana in reken nedan.

Timberwolves

Timberwolves går tungt utan Towns, det är bara att konstatera. Rejält utskåpade av Rockets med 30 poäng senast och vinster mot Warriors och Cavaliers är inget som direkt imponerar. Towns har missat 13 matcher nu och när man ska gå upp mot en av NBAs bästa bigmen i Steven Adams så lär man få svårt när man fyller upp med Dieng på hans plats. Så det är rejäl klasskillnad på lagens bigmen i denna matchup. Towns står ändå som GTD men allt pekar på att han inte kommer till spel. Skulle han nu göra det så lär 13 matchers frånvaro märkas.

OKC

OKC har blandat och gett lite senaste tiden men laget har vunnit 7/10 senaste matcherna och då har man haft ett betydligt tuffare motstånd än vad Timberwolves haft. Man har vunnit 9 och torskat 10 på bortaplan så gyllene tillfälle att komma upp på break even i den statistiken. Timberwolves har inte imponerat med endast 6/17 hemmavinster denna säsong. Gilgeous-Alexander, Paul och Adams imponerar och detta laget har anpassat sig väl trots förlusten av Westbrook.

Speltips

Här kliver jag in på vad jag anser är det starkare laget för dagen. Vinst för OKC till 1,74 blir liret och jag investerar 5 units. Towns är för viktig för T’wolves och även om han mot all förmodan skulle spela så är han inte 100%.


För och Nackdelar:

✅ OKC har vunnit 7 av lagets 10 senaste matcher

✅ Timberwolves har vunnit 5/10 senaste men mot svagt motstånd i flertalet av segrarna
✅ Adams är inte många lag som rår på

❌ Båda lagens försvarsspel är halvtaskigt

Speltips: OKC att vinna matchen
Odds: 1,74
Spelbolag: Unibet
Spelstopp: 02:00
Liga: NBA
Insats: 5/10 units

Rygga spelet på Unibet och få 100% bonus upp till 2000kr här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till