Vilken tur att jag inte tog vilodag efter snöbollen för vi satte en riktigt fin 1.83 oddsare som gick in sjukt tidigt i matchen. Idag siktar jag in mig på mötet mellan Pelicans och Pistions och investerar 6 units.

Pelicans:

Pelicans har ryckt upp sig och spelat bättre men deras ständiga skadeproblem gör så att dem aldrig riktigt får en kemi på plan och det är väldigt viktigt i en liga som NBA.
Man spelade mot Boston sist och fick storstryk med hela 35p…
Inatt står 3 spelare som “questionable” inför matchen och jag har läst in mig på skadorna och jag tror inte man riskerar att spela dem med den typen av skador dem har fått.

Pistons:

Andre Drummond är tillbaka och shiit han gör verkligen SKADA UNDER KORGEN.
Monster insatser det senaste och det ryktas om att han snart ska bli tradad… så antar han gör allt för att sätta upp sig själv för så bra deal som möjligt…. smart!
Annars är Blake fortfarande borta men Piston har fortsatt kämpat och förlitat sig på sina semi-veteraner på plan.

Speltips:

Båda lagen har 14 vinster och 26 förluster så det är verkligen inga toppenlag eller lag som kommer komma till playoffs. Tycker Pistons trupp spelar bättre tillsammans och spelar kvaliteten är bättre OM någon av de 3 skadade inte spelar inatt.

För och Nackdelar:

✅ Drummond Toppform
✅ Pistons hemmaplan.
✅ Bättre bänkspelare.
❌ Om alla 3 GTD blir spelklara för Pelicans blir det tufft.

Speltips: Detroit Pistons +3.5
Odds: 1.67
Spelbolag: Unibet
Spelstopp: 01:10
Liga: NBA
Insats: 6/10 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till