Godkväll alla läsare! Förra reken var riktigt sur när vi hade lirat Celtics -5 poäng och dom vinner matchen med 3. Så små marginaler är alltid tufft att få emot sig men underbart när man har det med sig. Inatt kollar vi in mötet mellan Grizzlies – Timberwolves. Grizzlies -4 poäng spelas till 1,90x degen.

Grizzlies

Ett av ligans formstarkaste lag just nu är Grizzlies. 10 raka vinster inför detta möte och det är imponerande segrar man tagit här. Suns, Nets och nu senast Warrriors har alla besegrats och det har lett till att man nu huserar på en 3e plats i western Conference. Mycket kan tillskrivas Ja Morant som gör en grym säsong hittills. Vad som är konstigt med detta lag är att man är väldigt beroende av dessa formtoppar. När Grizzlies är bra så är dom ruggigt bra. När dom är dåliga är dom brutalt dåliga. Det är alltså svårt att få en jämn nivå i Grizzlies. Just nu ser man dock ostoppbara ut.

Timberwolves

Minnesota Timberwolves kommer från förlust mot Pelicans senast där Ingram satte en trea med 0,3 sekunder kvar av matchen. En match som spelades i högt tempo och med urusla försvar från båda sidorna. (Pelicans vann med 128-125). Innan dess vann Timberwolves 4 raka, dock var 3 av dessa matcher mot OKCx2 och Rockets. Man huserar på en 9e plats i western Conference och Wolves får fokusera på att försöka behålla en av play in platserna till slutspelet. Mycket av Timberwolves spel kretsar kring bigman Karl-Anthony Towns och jag tycker Grizzlies är betydligt mer allround på resterande platser än vad Minnesota är.

Speltips

Här degar jag 7 units på formstarka Grizzlies -4 poäng till 1,90. När Grizzlies hamnar i dessa formtoppar är man ruskigt bra och Morant är i grym form. Timberwolves vinner de matcherna som behövs men har väldigt svårt mot topplagen.

För och nackdelar

✅ Grizzlies i grym form med 10 raka vinster

✅ Morant

✅ Grizzlies har 15-8 på hemmaplan medan Wolves har 9-11 på bortaplan

❌ Timberwolves vann förra mötet mellan lagen

Spel: Grizzlies -4 poäng

Odds: 1,90

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 02:00

Liga: NBA

Spelbolag: Unibet

Rygga spelet och hämta en bonus här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till