Godkväll alla läsare. Ännu ett underspel satt med fin marginal igår till 1,73. En del lag har drabbats hårt av de nya covid protokollen och vi ser vissa matcher bli inställda. Inatt spanar jag dock in mötet mellan Rockets och Lakers. 6 units investeras på Lakers -4,5 poäng till fina 1,90x degen.

Rockets

Rockets är laget i mitt hjärta men jag har faktiskt svårt att förstå vad man sysslar med denna säsong. Att byta Westbrook mot Wall som inte lirat på ett bra tag gör att man mister kanske ligans bästa motor. Lagen möttes den 11/1 och Lakers hade full koll från start till mål. Bara en sådan sak som att Harden inte blev poängbäst i Rockets säger mycket. Harden blev punktad och gjorde bara 20 poäng och Wood blev istället den som glömdes bort och gjorde 23. Att ett lag som Rockets ligger näst sist i Western Conference är ett tydligt tecken på att det är mycket som inte stämmer i detta lag just nu. Rockets saknar House och Thomas till denna match.

Lakers

Lakers imponerar och toppar tabellen i Western Conference. 8 vinster och 3 förluster har det blivit hittills. Dudley och Matthews saknas men stommen är intakt. Davis och Lebron är givetvis de spelarna som skall göra det för Lakers men även värvningen av Harrell från Clippers bidrar stort från bänken. Även Horton-Tucker och Caldwell-Pope är nyttiga spelare. Man isolerade Harden på ett väldigt effektivt sätt senast och känslan är att man löser uppgiften på ett liknande sätt inatt.

Speltips

Lakers var totalt dominanta senast lagen möttes och jag ser inte vad Rockets ska ha för svar mot förra säsongens mästare inatt. Lakers har nu vunnit 5 raka möten med Rockets och ändringarna i Rockets trupp har snarare gjort dom sämre än tidigare. Jag kliver in med 6 units på Lakers -4,5 poäng till 1,90x degen. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar

✅ Lakers var totalt dominanta senast och vann med 18 poäng

✅ Harden isolerades och gjorde endast 20 poäng

✅ Rockets ser sämre ut än vad man gjort på flera år

❌ Vi vet att Harden kan göra 50+ poäng

Speltips: Lakers -4,5 poäng

Odds: 1,90

Spelbolag: WilliamHill

Liga: NBA

Spelstopp: 02:00

Units: 6

Ta bonusen på WilliamHill här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till