Spurs svarade inte alls upp till förväntningarna senast men vi går mot 3/3 livespel från min sida i vår betaltjänst idag och på den vågen tänker jag att vi även försöker rida in detta spel. Vi kollar in mötet mellan Grizzlies och Warriors.

Grizzlies

Ett lag som verkligen hittat en nytändning är Memphis Grizzlies. Valanciunas, Jackson och Morant spelar grym basket just nu och Brooks svarar upp med fint trepoängsskytte. Man har vunnit 7 av lagets 10 senaste matcher och kommer med 4 raka vinster i ryggen till denna match. Hemma har man vunnit 6 av 7 senaste. Efter vinsten mot Spurs senast så klev man upp på slutspelsplats och kommer fightas med allt man har för att behålla den.

Warriors

Läget för Warriors är minst sagt dystert. Man får spela med en väldigt ung kärna av spelare samtidigt som Curry och Thompson sitter på bänken och hejar på. Man har ingen annan ambition än att få rejält med capspace till nästa säsong och även få en fin chans till att få värva in ännu ett stornamn till nästa säsong. Russel ser ut att komma till spel inatt efter att ha varit borta 6 matcher. Men laget har haft svårt att ens göra 100 poäng senaste 5 matcherna och mot ett hungrigt Grizzlies lär man få det jobbigt.

Speltips

Här går jag upp något i units och väljer ett lägre handikapp. Grizzlies -4 poäng ger 1,62x degen på 10bet och där investerar jag 7 units. Warriors har helt enkelt inte kunnat svara upp denna säsongen och endast 9 vinster på 40 matcher är inte mycket att hänga i granen när man möter ett Grizzlies som skjuter otroligt bra just nu samtidigt som de vill försvara sin slutspelsplats.

För och Nackdelar:

✅ Grizzlies i riktigt bra form

✅ Warriors med 7 raka förluster
✅ Grizzlies har vunnit 6/7 senaste hemmamatcherna

❌ Warriors unga kärna har lyft sig något när Russel och Green spelat

Speltips: Grizzlies -4 poäng
Odds: 1,62
Spelbolag: 10Bet
Spelstopp: 00:00
Liga: NBA
Insats: 7/10 units

100% bonus upp till 500kr på 10bet här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till