Godkväll alla basketfans! Inatt spelas en match mellan Kings och Pelicans som blir väldigt avgörande i jakten på åttonde och sista slutspelsplatsen. Lagen har exakt samma poäng och ett speltips är funnet som jag tror väldigt mycket på. Läs mer nedan.

Kings

Kings ryckte upp sig rejält efter den sega starten man fick på säsongen. Laget har gott om duktiga skyttar och Buddy Hield vann ju 3 poängstävlingen under Allstarhelgen. Tillsammans med supersnabbe bolltrixaren De’aron Fox och bigman Bjelica så har laget börjat hitta rätt men frågan är om det är försent. Visst är både Kings och Pelicans med i racet men det kräver att Grizzlies ska tappa något mer än dessa 2 lag. Kings hade 6 raka vinster på hemmaplan men har fått pisk i de 2 senaste. Framåt är man riktigt bra men försvarsspelet är vad som fällt Kings många matcher. Man har gått över 230 poäng i 4 av lagets 5 senaste matcher.

Pelicans

Som Pelicans lyft sig efter att Zion gjorde sin nba debut. Man har varit bättre på bortaplan jämfört med hemmaplan. Det här laget med sin unga kärna lirar riktigt tempofylld basket och man sprutar in poäng framåt men man läcker också väldigt mycket i den egna defensiven. Laget kommer med 2 raka vinster till detta möte och hade man behövt hade man nog kunnat trycka in ett par poäng till i de matcherna. Minnesota och Heat var dock riktigt tama i sitt skytte dessa matcher och de blev något avslagna. I denna match som gäller så mycket tror jag det blir Pelicans vanliga ramsa. Full gas framåt då även Kings spelar väldigt tempofylld basket. Lonzo Ball har varit grym senaste matcherna och växer mer och mer in i rollen som playmaker. Han serverar Zion under korg gång på gång samtidigt som 3 poängsskyttet är riktigt bra i denna truppen.

Speltips

Här tänker jag kliva in på totallinan i matchen. Över 230 poäng ger 1,72 och 7 units investeras på det. Kings har gått över den linan i 4/5 senaste matcherna och Pels har gått över i 3/5 senaste dock gick en av dessa matcher till övertid. Inbördes har dessa lag klivit över linan i 5/5 senaste mötena.

För och Nackdelar:  
✅ Båda lagen spelar med högt tempo
✅ Starka offensivt men svaga defensivt
✅ Man har klivit över linan i 5/5 senaste mötena

❌ Första mötet mellan lagen sen Zion anslöt till Pelicans, förändrar det något?

Speltips: Över 230 poäng i matchen 
Odds: 1,72
Spelbolag: 888sport
Spelstopp: 03:30
Liga: NBA
Insats: 7 units

Sätt in 100kr och få 500% bonus på 888sport här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till