Godkväll alla följare! Förra reken hade vi lirat under 235 poäng i Rockets – Jazz och matchen slutade med 227 poäng. Inatt går jag ännu en gång på ett Underspel på totallinan men denna gång från matchen mellan Pelicans och Portland. Spana in reken nedan.

Pelicans

Pelicans är kända för sin energiska och tempofyllda basket. När Zion äntligen gjorde sin debut i nba så började man smått att tro att laget faktiskt hade kunnat knipa en slutspelsplats ifall man avslutar sista tredjedelen av säsongen starkt. Visst har man spelat riktigt vasst vissa matcher men det är kontinuiteten man har problem med.
Holiday har varit grym denna säsongen och gör en hel del poäng men försvarsmässigt saknar hela laget skärpa. Detta har dock börjat se bättre ut de senaste matcherna med tanke på att man tidigare var ett lag som lade extremt lite fokus på defensiven.

Portland

Oj som Portland har lyft sig och speciellt lagets stjärna Lillard. Man blev rånade när man förlorade mot Jazz. Domarna missade fullständigt en goaltend när Lillard var på väg att kvittera. Trots det rånet har man vunnit 6/8 senaste matcherna och har imponerat stort i offensiven. Lillard som sagt har varit i kunglig form men även resten av truppen har smittats av hans vinnarkänsla och man ser ett helt annat driv ute på plan. Även här börjar försvarsspelet att klicka bättre än på lång tid och ett ungt Pelicans bör kunna passa Portlands försvar ganska bra.

Speltips

Nu kan man tro att eftersom jag pratat om lagens offensiva kvalitéer så borde ett överspel ligga nära till hands men här tänker jag göra helt tvärtom. Linan på 242 poäng är galet högt satt och 1,77x degen för att det blir under det tar jag direkt. 7 units kliver jag in med. Kaxigt? Ja kanske men dessa två lag tar ut varandra. Det går se på lagens 2 tidigare möten denna säsong. 219 respektive 196 poäng slutade dessa möten med och det skall bli en shootout utan dess like för att lagen skall kliva över i detta möte.

För och Nackdelar:  
✅ Lagen har inte ens varit i närheten av linan i säsongens 2 tidigare möten
✅ Pelicans har börjat spela någorlunda försvarsspel
✅ Viktig match för båda lagen. Bör inte bli mycket huvudlösa situationer

❌ Lillard kan göra 50p på egen hand

Speltips: Under 242 poäng i matchen
Odds: 1,77
Spelbolag: 888sport
Spelstopp: 02:00
Liga: NBA
Insats: 7/10 units

Sätt in 100kr och få 500% bonus på 888sport här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till