Godkväll basketfans! Gårdagens rek satt extremt fint då vi hade under 235 poäng i mötet mellan Timberwolves och Spurs. Matchen slutade 96-88 så reken satt med hela 51 poängs marginal med 7 units till 1,77. Inatt kollar jag in mötet mellan Cavaliers och Grizzlies. Under 209 poäng i matchen klickas till 1,73x degen.

Cavaliers

Cleveland Cavaliers startade säsongen överraskande bra men nu börjar verkligheten komma ikapp laget. Förlust senast mot Bucks med 10 poäng men med tanke på lagets extrema skadebekymmer så hänger man ändå i. Inte mindre än 6 spelare fattas till nattens match och det kan bli fler. Stora rotationer att vänta och med mindre spelare på bänken lär även tempot påverkas. Man slog Grizzlies senast lagen möttes med 90-94 och jag tror på liknande siffror här.

Grizzlies

Om Cavaliers har skadebekymmer så ser läget inte bättre ut i Grizzlies. Lagets motor Ja Morant är borta här tillsammans med ytterligare 5 spelare, däribland Jackson och Porter. Grizzlies har bara 3 vinster och 6 förluster och ligger näst sist i western Conference. Valanciunas gör det bra men möter nog sin överman i Drummond här och ingen av dessa bjässar är särskilt snabba ute på banan. Här får man dessutom ingen vidare avlastning pga hur många spelare som fattas i respektive lag.

Speltips

Här kliver jag in med 5 units och får 1,73x degen på under 209 poäng i matchen. Med tanke på hur många spelare som fattas och att tempodrivande kuggar är borta så tror jag på en match med segt tempo där mycket fokus läggs på försvar och att orka matchen igenom för båda lagen. Många bra skyttar fattas dessutom för respektive lag.

För och Nackdelar

✅ Lagen spelade 90-94 8/1

✅ Skadebekymmer i båda lagen

✅ Cavs har spelat under linan i lagets 5 senaste matcher – Grizzlies har spelat under linan i 4 av lagets 5 senaste matcher

❌ Mycket rotationer i båda lagen

Speltips: Under 209 poäng i matchen

Odds: 1,73

Spelbolag: WilliamHill

Liga: NBA

Spelstopp: 01:00

Units: 5

Ta bonusen på WilliamHill här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till