Godkväll alla läsare! Förra reken hämtade vi hem 2,05x pengarna när Pelicans var precis så starka på hemmaplan som man kunde vänta sig. Inatt spanar vi in Kings mot Mavericks. 2x degen liras.

Kings har seglat upp som trea i western Conference och fansen är förväntansfulla när man förmodligen kommer få se sitt lag i slutspel för första gången på 20 år. Fox och Sabonis är en dödlig duo samtidigt som laget snittar 120 poäng per match och därigenom har giftigaste offensiven i nba.

Mavericks har värvat Kyrie Irving från Nets mot Dinwiddie och Finney-Smith. Det försvagar lagets defensiv men tanken är givetvis att Irving och Doncic blir en galen duo framåt. Doncic har dock missat senaste 3 matcherna och är osäker till start denna match. I vilket fall så ska ledarrollen i laget bli klar och dessa herrar måste spela ihop sig.

Ett Kings med slutspelsdrömmar och med en grym offensiv mot ett Mavs med en helt ny konstellation och ett försvagat försvar. Nää Mavs måste visa att det kommer funka först innan jag går emot Kings denna säsong. Kings -3 poäng till 2x degen måste därför provas.

Spel: Kings -3 poäng

Odds: 2,0

Insats: 8/10 U

Spelstopp: 04:00

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla bonusar finner du här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till