Godkväll läsare. Förra reken satt med god marginal när Pelicans och Hornets stod för 228 poäng i sitt möte. Vi hade spelat över 217,5 poäng till fina 1,90x degen. Inatt kliver jag in på ett Underspel till 1,77 i mötet mellan Timberwolves och Spurs.

Timberwolves

Andra mötet mellan dessa lag på 2 dagar. Timberwolves tappade sin ledning på slutet och matchen gick till övertid. Väl där var Spurs solida och kunde tillslut vinna matchen. Här måste dock Timberwolves fixa till sitt försvarsspel som stundtals var riktigt uselt. Towns, Beasley och Russell erbjuder vettig offensiv kraft men Towns måste ta ett större ansvar i försvaret. Timberwolves måste vända trenden då man ligger sist med endast 2 vinster och 7 förluster.

Spurs

Spurs kommer in med 3 raka vinster till denna match. Det krävdes dock övertid senast för att slå usla Timberwolves. Samma sak här så behöver Spurs fixa till sitt försvarsspel. Jag förväntar mig ett mer avvaktat spel i nattens match och att Aldridge tar ett betydligt större ansvar än senast med endast 3 returer. DeRozan var grym med 38 poäng men att han tar fler returer än Aldridge säger mycket om hur matchen såg ut.

Speltips

Här kliver jag in med 7 units på att det blir under 235 poäng i matchen till 1,77x degen. Förra mötet hade slutat med 226 poäng och gick bara över pga förlängningen. Historiskt har lagen endast klivit över linan 1 gång senaste 5 mötena under ordinarie tid. Båda lagen har en förlängning extra i benen och båda lagen är alltså backtoback. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar

✅ Andra mötet mellan lagen på 2 dagar där första mötet slutade med 226 poäng men gick till förlängning.

✅ Båda lagen har kunnat fila på sina försvarsspel mot just samma motstånd

✅ Aldridge och Towns behöver steppa upp

❌ Lagen spelar ofta tight mot varandra och risk för förlängning finns

Speltips: Under 235 poäng i matchen

Odds: 1,77

Spelbolag: WilliamHill

Liga: NBA

Spelstopp: 02:00

Units: 7

Ta bonusen på WilliamHill här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till