2/2 vinster inatt, 6 unit och 8 unit satt bekvämt och vi är galet plus denna månaden peppar peppar!
Idag rekar jag denna match som hänger mycket på spelare och har vissa oklarheter som gör att jag endast lägger 5 units!

Nets – Okc:

Det finns många oklarheter med denna match:
Durant och Kyrie har inte spelat de senaste matcherna för Nets… Varför?
Durant höll en spelare i försvar för någon vecka sedan och denna spelare testades positiv för covid efter matchen.
Så Kevin Durant fick genomgå obligatorisk karantän enligt NBAs regler, Han har testat negativt flertal gånger enligt källorna men måste ändå stanna i karantän viss antal dagar. OM han testar negativt för covid ikväll så får han spela matchen.
Han står officiellt som “Most likley” alltså att han förmodligen kommer spela… Och därför har spelbolagen Nets som favoriter inför mötet. Blir det så att han testat positiv precis innan matchen så kommer spelbolagen förmodligen stänga ner spelet tillfälligt och sedan ändra linan samt oddset till OKC favör.

När detta hände så vägrade Kyrie Irving spela, Oklart vad som har hänt… Om det är “vila” eller om han inte vill spela utan Durant! Men han står som GTD (Game Time Decision” och min gissning är att han följer Kevin Durant… Blir han klar för spel så kommer med all förmodan Kyrie också spela!

Detta blir ju väldigt problematiskt för mig som rekare för enligt mig så kommer Nets vinna om alla som egentligen ska spela spelar…. men blir det så att dessa 2 inte blir spelklara så blir det plötsligt en väldigt mycket svårare situation och reken blir väldigt 50/50. Okc har en ganska orutinerad ung trupp men med väldigt duktiga spelare som kan göra poäng!
Denna matchen kommer avgöras på rutin och erfarenhet för Nets del… Det gäller att Durant och Kyrie spelar!

Trevor Ariza är OUT för Okc
Ty Jerome är OUT för Okc

Speltips:

Blir Durant & Kyrie båda spelklara inför matchen bör detta vara en enkel vinst då båda är utvilade och förmodligen väldigt taggade på att komma in på plan igen, mycket hänger på faktorer som ingen av oss/de kan påverka men ryggar man när man 100% vet lovar jag att linan/oddset kommer förändras till gott eller ont så jag riskerar lite och lägger på denna match så pass mycket tidigare än det “klara” beslutet.

För och Nackdelar:

✅ Nets mer rutinerad
✅ Linan låg satt om Nets truppen är full

❌ Durant & Kyrie GTD (Game Time Decision)

Speltips: Nets -6.5p inkl förlängning
Odds: 1.62
Spelbolag: Unibet – 100% upp till 100kr
Spelstopp: 00:00
Liga: NBA
Insats: 5 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till