Godkväll alla läsare! Senaste reken hade vi spelat Jazz -3 poäng och visst vann Jazz matchen men med 2 poäng. Surt sa räven när så små marginaler går emot en. Vi riktar om fokus då en del fina spel hittat hem det senaste. Vi tar oss till Memphis och kollar in mötet mellan Grizzlies och Spurs.

Grizzlies

Grizzlies har spelat bra senaste tiden och visst var en fin cash när man slog Suns borta till 3,30. Faktum kvarstår dock att man lirat bättre borta än hemma. Senaste matcherna med Clippers borträknat har även varit mot lag som befinner sig under slutspelsplatserna just nu. Skademässigt ser det bra ut i truppen med endast Iguodala fortsatt skadad. Morant och Valanciunas gör det riktigt bra men det är framförallt bänken som måste börja svara upp mot starkare motstånd.

Spurs

Spurs har verkligen börjat hitta rätt sen truppen blev helt skadefri. Coach Popovich är en gammal räv i gamet och vinster mot såväl Bucks som Celtics imponerar. DeRozan börjar komma till sin rätt och när Aldridge, Forbes och Murray svarar upp bakom honom så spelar spurs riktigt bra basket. White och Mills har även dom gjort solida insatser från bänken.

Speltips

Här tänker jag kliva in på en Spursvinst. Spelet har som sagt sett riktigt bra ut på slutet och att även truppen är skadefri gör att Popovich kan spela ut ett större register. Truppen är djupare än vad Grizzlies trupp är och Spurs har vinster mot tuffare motstånd än vad Grizzlies mött de senaste matcherna.
5 units investeras på att Spurs vinner matchen till 1,96x degen. Lycka till vid rygg.

För och Nackdelar:

✅ Spurs med imponerande segrar i ryggen

✅ Spurs trupp är skadefri
✅ Viktig match för Spurs för att behålla slutspelsplats

❌ Grizzlies har vunnit 4 av 5 senaste på hemmaplan men förlusten kom mot just Spurs

Speltips: Spurs att vinna matchen
Odds: 1,96
Spelbolag: Unibet
Spelstopp: 02:00
Liga: NBA
Insats: 5/10 units

Rygga spelet på Unibet och få 100% bonus upp till 2000kr här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till