Godkväll basketfans! Igår fick vi precis den matchen vi ville ha när Warriors slog Cavaliers med 96-82. Klay Thompson gjorde 17 poäng i sin comeback och Warriors kommer bli en seriös contender för titeln. Inatt kollar vi in Celtics – Pacers. Celtics -5 poäng spelas till 1,72.

Celtics

Celtics har inte alls haft säsongen man räknade med. Mycket beror givetsvis på att man var utan Jaylen Brown en längre period. Man har även behövt gå igenom covid protokollen likt många andra lag. Nu börjar man äntligen få lite ordning i truppen och endast Pritchard saknas inatt. Det betyder att Celtics kan ställa upp med bästa tänkbara startfemma. Smart, Brown, Tatum, Horford och Williams. Man städade undan Knicks enkelt i lagets senaste match som man vann med 99-75 och ska man inte fortsätta tappa mark till slutspelsplatserna så skall man vinna nattens match mot svaga Pacers också.

Pacers

Pacers hade 6 raka förluster innan skrällen senast när man slog Utah Jazz. Men man harvar på en 13e plats i Eastern Conference med 15 vinster och 25 förluster. Sabonis gjorde ovanliga 42 poäng senast och en liknande insats mot Celtics är definitivt inget att förvänta sig. Dels möter han ett mycket bättre försvar då Jazz var totalt ur synk på den fronten senast och dels är Pacers hopplöst dåliga på bortaplan medan Celtics är starka hemma i TD Garden.

Speltips

Här ser uppgiften lämplig ut för Celtics. Hemmaplan och bästa möjliga startfemma är faktorer som talar för. Även att Pacers bara har 3 vinster på bortaplan på hela säsongen är bra fakta. Celtics -5 poäng till 1,72 liras med 6 units. Lycka till vid rygg.

För och nackdelar

✅ Celtics är hemmastarka

✅ Pacers är usla på bortaplan

✅ Celtics har enbart Pritchard borta

❌ Första mötet mellan lagen denna säsong

Spel: Celtics -5 poäng

Odds: 1,72

Insats: 6/10 U

Spelstopp: 01:30

Liga: NBA

Spelbolag: Unibet

Rygga spelet och hämta en bonus här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till