Godkväll basketälskare! Förra reken hade vi spelat Suns -2,5 poäng i första halvlek. Här föll spelet egentligen på Suns egna oförmåga att förvalta lägena man fick. Andra halvan var man skarpare och då var det godnatt för Nuggets. Inatt spanar jag in game 2 i denna matchserie. Suns -5,5 poäng spelas till 1,95.

Suns

Suns var det skarpare laget egentligen matchen igenom senast. Visst man låg under med 1 poäng i halvtid men jag anser som sagt att det berodde på dålig skärpa då man hade kunnat springa ifrån redan där. Nu vann man matchen tämligen enkelt tillslut (122-105) och Hemmastödet i Phoenix är enormt. Chris Paul såg mer obrydd ut över sin axelskada och det är ett gott tecken för kommande matcher. Bridges, Booker, Paul och Ayton hade alla 20 poäng eller mer och det visar på vilken bredd denna trupp har. Även en spelare som Crowder är otroligt nyttig i Suns.

Nuggets

Denver Nuggets kände väl att man var med i matchen i första halvan men sedan blev man rejält nednötta av Suns. Jokic är lagets nyttigaste spelare men hans storlek är inte alltid till hans fördel. När Suns väl vred upp tempot i andra halvan så orkade inte Jokic hänga med längre tillslut. Man har listat Barton som ett frågetecken till denna match. Visst hade det varit ett lyft att få tillbaka en sådan spelare men samtidigt har han varit borta väldigt länge och att hoppa rakt in i slutspelsbasket då kan bli en påfrestning som slår bakut istället. Denver förlorade mycket av matchen pga av sina fouls. Hela 20 straffkast bjöd man Suns på varav hemmalaget förvaltade 17 av dom mot Nuggets 5 poäng från samma linje.

Speltips

Nuggets har klara problem med Suns och jag tror knappast denna match blir enklare än den förra. Suns lär inte ha samma dåliga skärpa i första halvan som senast här och i Phoenix är man galet starka med sin publik i ryggen. Jag lirar Suns -5,5 poäng till 1,95 här och liret får 7 Units. Lycka till vid rygg.

För och nackdelar

✅ Suns vann med 122-105 förra matchen

✅ Suns är mer allround och flertalet spelare bidrar med poäng

✅ Jokic blir tröttkörd när Suns ökar tempot

❌ Nuggets höll första halvan jämn senast. Kan man hitta vägar att hålla jämna steg hela matchen här?

Spel: Suns -5,5 poäng

Odds: 1,95

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 03:30

Liga: NBA

Spelbolag: Betsson

Rygga spelet till bäst odds här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till