Efter en riktig sur förlust på mitt MAXBET har jag laddat om batteriet och är redo att köra igen!

Warriors – Grizzlies:

Här har vi ett lag vars bästa spelare precis kommit tillbaka från skada , har hunnit spela in sig lite och förväntas komma igång på nytt, medans det andra laget precis har stängt av sin bästa spelare pga uppvisad pistol på sociala medier osv…. Golden State har fått sin stjärna tillbaka efter 11 matchers frånvaro pga skada och Grizzlies har stängt av Jaa Murant för pistol grejen… Golden State har förlorat några matcher nu och behöver en vinst desperat medans Grizzlies har varit den stora snackisen bland NBA då denna skandal inträffade ganska nyligen!

Speltips:

Golden State har haft många skador men nu verkar majoriteten av stjärnorna vara tillbaka och har hunnit spela ihop sig igen trots förluster det senaste… Grizzlies förväntas ha en dipp då deras bästa spelare precis blivit avstängd för olämpligt innehåll på nätet!Jag tror Golden State gör en liten comeback som lag idag och kommer därför investera 8 units på att dem vinner inatt!

För och nackdelar:

✅ Golden State har de flesta tillbaka i truppen.

✅ Ja Murant avstängd.

❌ Bortaplan vilket Warriors haft tufft med.

Spelstopp: Fredag 01:30

Speltips: Att Vinna: Golden State Warriors

Odds: 1.77

Units: 8

Bolag: Unibet

Liga: NBA

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till