Tråkigt avslut på kupongen inatt då de 2 första spelen sitter men den sista med lägst odds tyvärr bommar. Idag har jag siktet på spelarprestationer och har hittat ett riktigt lovande spel i mötet mellan Memphis Grizzlies – Golden State Warriors. Investerar 8 Units.

Golden State:

Golden State har stora skadebekymmer och har inte alls presterat denna säsong.
Stephan Curry – OUT
Klay Thomson – OUT
Damion Lee – GTD
Jacob Evans – GTD

Nästan helt ny start femma som inte har hunnit spela ihop sig då tanken aldrig var att dessa skulle starta och verkligen inte tillsammans. Med 5 vinster och hela 19 förluster går tränaren ut i media och säger att vinster inte är prioritering i år utan satsningen är på spelarutveckling. Nästintill alla positioner i laget har brister med denna trupp men något som utmärker sig är center positionen som är den svaga länken i försvar. Detta tänker jag utnyttja i dagens rek.

Grizzlies:

Memphis Grizzlies har en trupp där storlek har betydelse då de utnyttjar deras center Jonas Valanciunas som är ett kugghjul i anfallet. Han har varit skadad och endast spelat 2 matcher sedan sin comeback. Grizzlies kommer från en match igår där Jonas underpresterar och endast gör 10p mot ett bra motstånd. Jag tror han är revansch sugen och bör prestera bättre mot betydligt sämre motstånd.

Jonas Valanciunas poäng senaste matcher sedan skadan:
10 poäng (senast)
32 poäng (Första matchen tillbaka)

För och nackdelar: 
✅ Linan alldeles för låg.
✅ Svagt motstånd.
✅ Revansch sugen sedan underprestationen.
✅ Tar mycket avslut då anfallet kretsar kring honom.
❌ Tidiga foul problem.
❌ Passiv på grund av gårdagens prestation.

Speltips: Jonas Valanciunas Över 14.5 poäng
Odds: 1.83
Spelbolag: Unibet 100% Bonus upp till 2000kr för nya användare.
Spelstopp: Tisdag 04:40
Liga: NBA
Insats: 8/10 Units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till