MAXBET!!! 10 UNITS!!!
NBA Playoffs kan avgöras idag! Vinner Lakers är de champions, lyckas Miami Heat vinna så blir det ytterligare en match där man vill forca game 7…. Vi har ett lag som kan vinna rubbet om man tar hem vinsten inatt, och ett lag som vill tvinga fram game 6/7. Jag investerar 10 units i möjligtvis sista NBA reken på ett tag….

Game 5:

Som jag skrev i inledningen: Vi har ett lag som kan vinna rubbet om man tar hem vinsten inatt (Lakers), och ett lag som vill tvinga fram game 6/7 (Heat). Personligen tror jag Lakers sätter spiken i kistan och tar hem det redan inatt men sen vet man också att Jimmy Butler kommer inte ge sig förens slutsignalen går och han är en otrolig duktig basketspelare när han har press på sig. Jag tror på en poängrik match där båda lagen kommer spela väldigt offensivt och ta många avslut. Om man kikar på det totala resultatet vid första halvlek under denna serien mellan dessa 2 lag ser det ut såhär:

Game 1: 113p totalt
Game 2: 122p totalt
Game 3: 112p totalt
Game 4: 96p totalt

Linan på första halvlek står på 110.5p totalt, alltså har spelet suttit 3/4 gånger under serien!

Sen finns det ett prestige pris som verkar vara en stor snackis i Lakers omklädningsrum.
Nämligen NBA Finals MVP, alltså den spelaren i finalen som har varit bäst…
Det står nu mellan Lebron James och Anthony Davis och kikar vi på deras senaste stats så har de varit väldigt mån om sina siffror, de har till och med gått ut på media och “tävlat” mot varandra om vem som ska vinna priset!

Detta tror jag gynnar oss för det vill spela och göra bra ifrån sig, båda vill prestera och detta kan vara sista matchen och då vill man lämna ett sista gott intryck när det kommer till just stats. Lebron har redan vunnit 3st, Anthony Davis jagar sin första.

Speltips:

Jag tror på en poängrik match då det kan vara sista för säsongen. Linan har suttit 3/4 gånger under denna serien och jag tror på många avslut och fullfart från start. Starting 5 ser ut som vanligt, Dragic out för Miami men det har han varit sedan Game 1 så inget nytt.
10 Units investerar jag i: Första halvlek Över 110.5p totalt.

Lycka till vid rygg <3

För och Nackdelar:  
 + Kan vara sista matchen för säsongen = Alla gör sitt yttersta
 + Linan suttit 3/4 i serien
+ Race to finals MVP

– En dålig skottdag / Om det är mycket nervositet från lagen.

Speltips: Första halvlek: Totalt antal poäng Över 110.5p
Odds: 1,85
Spelbolag: LeoVegas
Spelstopp: 03:00
Liga: NBA
Insats: 10 units

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till