Godkväll alla läsare! Förra reken satt finfint när Clippers bortaslog Hawks. Inatt kollar vi in Bulls – Clippers och 1,91 spelas.

Bulls kämpar på i Eastern Conference och laget ligger nu 10a med några matchers släp. Här blir man utan Ball och Green och man fortsätter förlita sig på DeRozan och LaVine vilket inte är dåliga spelare men dynamiken dom emellan ger mer att önska.

Clippers hade 5 raka vinster innan man mötte Cleveland senast med sitt B-lag då man vilade flera startspelare. Här är dock superduon Kawhi Leonard och Paul George tillbaka. Clippers har lirat ruskigt bra när båda dessa herrar är 100%.

Här tycker jag Clippers ska vara rejäla favoriter och lirar Clippers -3 poäng till 1,91. Leonard och Paul är en bättre duo än DeRozan och LaVine. Clippers har dessutom siktet inställt på att vara ett topp 3 lag i western inför slutspelet.

Spel: Clippers -3 poäng

Odds: 1,91

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 02:00

Liga: NBA 

Bolag: Unibet

Alla våra bonusar här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till