Tisdagens speltips kommer från Champions League och det är ryska Lokomotiv Moskva som tar emot CL vinnarna Bayern Munchen från Tyskland.
Som nog alla tänker så tänker jag likadant när man läser namnen, detta borde bli en ensidig historia !
Trots att det inte är enkelt att åka till Ryssland och spela fotboll i kylan så ska det skilja minst 1 nivå mellan dessa lag och valet är enkelt.
Jag testar ett lite högre odds som jag tycker har bra spelvärde sett till hur jag tror matchbilden kommer vara.
Spelet: Bayern vinner båda halvlekarna. Odds 2.25 på William Hill och spelet får 6/10 U.

L.Moskva:

Jag ska vara ärlig att säga att jag har dålig koll på detta lag. Det är inga spelare jag känner igen nämnvärt och den ryska ligan är ingenting jag följer.
Jag kan vid en snabb blick på deras resultatrad se att de vinner mycket matcher men spelar extremt målsnålt. De snittar precis ö 1 mål framåt och släpper in mål i varannan match. Just nu ligger de 4a i tabellen (de har match senare idag) och hela ligan följer samma mönster av målsnåla matcher.
Därför får vi titta lite på hur de presterat i CL för att se hur de står sig mot de bättre lagen ute i Europa.
I senaste omgången mötte de Salzburg, ett lag som knappats tillhör den absolut toppen men ändå var favoriter mot Moskva. Matchen dominerades av Salzburg men Moskva lyckades få in 2-2 i slutet på en av de få målchanserna man vaskade fram i matchen. (Moskva hade bara en målchans och ett skott sista 45 min)
I förra årets CL mötte man lite mer namnkunniga lag. Man fick stryk av Atl.Madrid med 2-0 och var TOTALT utspelade där siffrorna vittnar om detta.
23-3 målchanser, 6-1 skott på mål och 5-0 hörnor. Utöver 2-0 målen så missade Madrid även en straff och fick ett mål bortdömt. Detta är alltså samma lag som Bayern krossade förra veckan med 4-0! Innan den matchen förlorade man hemma med 0-2 mot Leverkusen och innan dess förlorade man två raka möten med Juventus. Ja förra årets CL gruppspel summerades med 0-1-5 det säger en hel del om hur stor skillnad det är mellan Moskva och den absoluta toppen och inte blir det lättare när man nu ska möta världens absolut bästa lag just nu.

B.Munchen:

Bayern Munchen känner alla fotbollsintresserade redan till så där behövs ingen närmare presentation. Den röda maskinen ska såklart försvara sin CL titeln och man är storfavorit till att göra det igen i mina ögon.
Årets upplaga av CL startades med att möte defensivt starka Atl.Madrid hemma på Allianz Arena. Jag hade rekat ut -1 Asian till 1.97 och fick en del mothugg då Madrid skulle kunna stå upp bra tack vara sin defensiv och kontra. Men Bayern vaknade på rätt sida som de brukar och det stod 2-0 redan i pausen och när domaren blåste av hade de vunnit helt rättvist med 4-0! Det är vanliga siffror för Bayern men Atl.Madrid har inte förlorat med såhär stora siffror på dom 100 senaste spelade matcherna!
Tittar vi längre tillbaka så har ju Bayern en otrolig form där man vunnit 28/30 senaste matcherna så att de ska vinna minst en halvlek kan vi ju nästan garantera, och att nu få odds 2.25x på att de ska vinna båda halvlekarna mot ett på pappret “svagt” motstånd som inte tillhör Europas topp 20 direkt måste anses vara riktigt snällt av bolagen !
Bayern spelar match senare idag mot Frankfurt, vill ni avvakta skador eller sånt så gör det, jag har redan lagt mitt spel och tror detta odds kommer sjunka ju närmare matchstart vi kommer.

För och nackdelar:
✅ Bayern har vunnit 28/30 senaste matcherna och har ruskig form.
✅ Bayern KROSSADE Atl. Madrid med 4-0 i förra omgången, samma Atl. Madrid som spelade ut Moskva i förra säsongens CL möte.
✅ Förutom Gnabry kan man mönstra en ordinarie elva av Bayern.
✅ Moskva har 4st backar uppsatta på skadelistan till kvällens match mot Volgograd.
❌ Helt klart kommer Moskva parkera bussen och försöka hålla 0-0 så länge det går. Om inte Bayern gasar direkt från start så kan det mycket väl stå 0-0 i halvtid och sedan rasslar målen in i andra halvlek istället.

Lagens form sista 5 matcherna:

Speltips: B.Munchen vinner båda halvlekarna
Odds: 2.25
Bolag: William Hill
Spelstopp: Tisdag 18:55
Bonus: 100 kr Freebet via denna länk
Liga: Champions League
Insats: 6/10 Units


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till