God eftermiddag! Förra reken satt fint när M.Tkachuk fick in 5 skott på mål till 1.85x odds, så den rättar vi. I natt blir det ett jädrans drag i NHL då totalt 10st matcher kommer att spelas i natt, och jag har valt just denna match på grund av att jag har hittat ett spel till hela 2.50x odds (!) som jag känner är för bra att missa. Spelet: San Jose att göra över 0.5 powerplay mål inkl ÖT till 2.50x odds som hittas denna gång hos Betsson, jag testar 5/10u.

Montreal:

I natt tar Montreal emot San Jose hemma i Bell Centre, Montreal. Kollar vi tabellen så har Montreal spelat 3st matcher och tyvärr förlorat alla samtliga. De föll senast mot Rangers med 1-3 på hemma is vilket resulterar i tre raka förluster med 3/10 i målskillnad. Deras start målvakt C.Price är fortsatt skadad (knäskada) och kommer ej att vakta kassen i natt, jag tror däremot att de kommer att fortsätta med den förre St Louis Blues målvakten J.Allen som stod senast mot Rangers. Jake Allen vaktade kassen för Montreal 29 gånger förra säsongen och släppte då in i snitt 2.68 mål/match vilket är väldigt bra, men kollar man på Penalty kill så är Montreal ej så skicklig, förra säsongen hamna de på 29/32 plats i tabellen. De senaste 5 matcherna som Montreal har spelat (inkl försäsong) så har de släppt in totalt 9st power-play mål, de har släppt in minst 1 pp mål /match i de senaste 5 spelade.

San Jose:

I natt bär det av för att så klart försöka ta andra segern i rad denna säsong, Sharks lyckades vinna hemma premiären (4-3) över Winnipeg Jets där de först låg under 0-2 men sedan kvitterade i andra perioden för att sedan ta ledning och vinna 4-3. San Jose spelade 6st matcher totalt i försäsongen där de fick in 3 vinster och 3 förluster och hamnade på 19/16 i målskillnad. De har gjort 5st powerplay mål i de 5 senaste spelade matcherna, och de har gjort minst 1 powerplay mål i 4 utav de 5. Storstjärnan Evander Kane kommer ej att spela i natt då han är avstängd i 21st matcher för att han har brutit mot NHL’s Covid-19 protokoll. Han har även blivit utredd några gånger utav NHL då hans fru Deanna har påstått att E.Kane har bettat på NHL matcher. Men nog om det, vi kollar in skadelistan och ser vad den säger. Det ser faktiskt rätt ljust ut för San Jose som har deras storspelare med sig i natt, däremot finns det en spelare som är osäker till nattens match som heter Alexander Barabanov som spelade i 9st matcher förra säsongen och lyckades att skrapa ihop 7 poäng vilket är helt ok! Kollar vi målvakter så gjorde Adin Hill sin debut för San Jose i premiären mot Jets och där stoppade han 20 utav 23 skott totalt vilket är helt ok! Återstår att se om de kommer att fortsätta starta med Adin eller om de kommer låta James Reimer vakta kassan i natt på borta is, som förövrigt spelade med Carolina Hurricanes förra säsongen och säsongen före det, han har spelat i Shark tröjan en gång i tiden och det var säsongen 2015/2016 där han gjorde 9st matcher. Förra säsongen spelade Reimer 22st matcher och släppte in i snitt 2.66 mål /match.

Lagens form senaste 5:

för och nackdelar:

✅ Montreal har bjudit på minst 1pp mål /match senaste 5 spelade
✅ San Jose har gjort minst 1pp mål i 4/5 senaste spelade
✅ San Jose har gjort 6st pp mål mot Montreal i senaste 5 h2h möten
✅ Montreal har bjudit San Jose på minst 1pp mål i 4/5 senaste h2h möten
✅ San Jose kommer med vinst i bagaget och kommer ha huvudet högt
✅ Montreal har tre raka förluster och kommer kanske vara för ivrig för vinst vilket kan leda till onödig utvisning
❌ Fair and Square spel, de vill säga väldigt få utvisningar hos Montreal
❌ Montreals defensiv spelar riktigt bra i PK

Spel: San Jose att göra över 0.5 powerplay mål inkl ÖT
Odds: 2.50x
Insats: 5/10 u
Spelstopp: 01:00
Liga: NHL
Bonus: 100kr HÄR
Högst odds: Betsson

klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till