Montenegro-Sverige i EM kval och här anser jag oddset vara felsatt. Spel: Sverige -1.5, högst odds 1.88 hos Betsson och jag spelar 4 units. Häng med på tankarna.

Montenegro

Montenegro är ett lag utanför eliten i handbollsvärlden. Montenegro har startat EM kvalet med 1 seger och 1 förlust. Förlusten kom mot Rumänien i en match som slutade 36-27 och segern kom mot usla Kosovo, slutsiffrorna skrevs till 33-25. Kommer vi att få se Montenegro i EM. Med lite flax längs vägen kan det gå men kommer de att kunna hota Sverige. Njae, det ser jag som ytterst tveksamt. Vujovic, Radovic och Bozovic är spelare som håller hög kvalitet men truppen är tunn. Mycket tunn. 5 senaste matcher följer.

Sverige

Sverige är i topp i gruppen efter 2 spelade matcher. Seger mot Kosovo med 30-16 och seger mot Rumänien med 33-30. Avbräck i truppen inför matcherna mot Montenegro där Hampus Wanne och Lagergren tvingas avstå. In kommer istället Jack Thurin och Emil Mellergård. En boost för Sverige är att keeper Pallicka är helt återhämtad från sin skada och han kommer att agera lagkapten. Sverige genomgår ett generationsskifte där flera unga spelare har spelats in i laget, Pellas, Chrintz, Sunnefeldt och Alfred Jönsson är några exempel. Jim Gottfridsson kommer att få dra ett tungt lass för laget precis som han gör i Flensburg. Trots att laget saknar den rutin vi är vana vid så ska inte Montenegro vara ett hot. Fem senaste matcher följer.

Speltips

Bortfallen på Wanne och Lagergren är såklart en nackdel men Sverige är ett såpass bättre lag än Montenegro så att en seger med 2 mål ska de enligt mig lösa utan större bekymmer. 4 units spelas hos Betsson till oddset 1.88. Argument följer.

✅ Sverige är ett bra mycket starkare lag än Montenegro.

✅ Montenegro saknar både kvaliteten i spelet samt det taktiska kunnandet för att kunna hota Sverige.

✅ Pallicka har visat riktigt fin form sen han kom tillbaka från sin skada.

✅ Montenegro släppte 25 bollar mot Kosovo och 36 mot Rumänien. Lag som Sverige inte hade några problem med trots ”jämna” slutsiffror mot Rumänien. Matchen var avgjord i halvtid.

✅ Finns inget utrymme för underskattning här när VM knackar på dörren.

❌ Sverige reser på matchdagen, hur påverkar det truppen?

Speltips: Sverige -1.5

Odds: 1.88

Insats: 4 units

Liga: EM kval

Avkast: 6/1 klockan 18:00

Högst odds hos Betsson

Hämta 100:- via denna länk

Hämta Betssons bonus här
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till