Montenegro-Sverige i EM kval och 2 lag där betydelsen av fighten skiljer sig enormt mycket åt! Matchbilden jag ser framför mig får 3 units och högst odds får man hos Bethard som dessutom ger nya kunder 50:- gratis att spela för här! Ingen insättning krävs!

Montenegro

En otroligt viktig match för Montenegro som här kan säkra sin EM plats! Räkna med motivation och adrenalin på utsidan av tröjorna hos hemmalaget. Senast besegrar man Kosovo och laget har alltså allt i egna händer nu. Montenegro är verkligen inte ett lag där det sprudlar av stjärnor men kvalitet i offensiven finns i Grbovic och Vujovic. Detta är en match Sverige normalt ska vinna sett till kvalitetsskillnaden på trupperna. Fem senaste matcher följer.

Sverige

Sverige är silvermedaljörer i VM, klara för OS och klara för EM. Man kan kort och gott säga att Solberg verkligen har fått ordning på det här laget och det ger också avtryck i de stora ligorna i Europa där svenskar bör viktiga roller i sina klubbar. Wanne, Gottfridsson, Ekberg mfl är spelare av absolut högsta världsklass! Den här matchen blir en intressant match där Solberg förmodligen kommer att testa en hel del nya saker både i offensiven och i försvarsspelet. Och frågan är, hur motiverade är spelarna att spela den här fighten? Fem senaste matcher följer.

Speltips

Motivation slår klass brukar man säga. Här är en match där det kommer att vara skyhög motivation hos Montenegro. Nu tror jag inte att Sverige kommer att förlora den här matchen för att Sverige är ett bra mycket bättre lag än Montenegro men motivationen hos dem gör att jag spelar ett 3-vägshandikapp +3 Montenegro 1:a halvlek. Argument följer.

✅ Meningslös match för Sverige.

✅ Otroligt viktig match för Montenegro.

✅ Ett extremt taggat och motiverat Montenegro kommer att slita som djur.

✅ Mötet i Sverige var jämnt och då betydde matchen även något för Sverige.

✅ Solberg lär testa både det ena och det andra i den här matchen.

❌ Stor kvalitetsskillnad på trupperna.

Speltips: Montenegro +3 1:a halvlek 3-vägs

Odds: 1.90

Insats: 3 units

Liga: EM kval

Avkast: 30/4 klockan 18:00

Bonus: 50:- gratis för nya medlemmar

Högst odds: Bethard

Hämta bonusen här

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till