Lördagens speltips kommer från VM-Kvalet och det är tabell 4an Montenegro som inte har något att spela för som tar emot tabell 1an Holland.
Motivation och klass tar för en enkel bortaseger och med tanke på hur överlägsna Holländrarna var i första mötet så tror jag på samma utveckling här när Montenegro inte har något att spela för.
Spelet: Holland gör mål i båda halvlekarna. Oddset 1.95x hittas hos Bethard och jag ger spelet 7/10 U.

Matchen:

Tabell 4an Montenegro har alltså inget att spela för. Man ligger 6p bakom Norge som har den åtråvärda 2a platsen men har både sämre målskillnad än Norge och våra grannar har vunnit båda inbördes matcher.
Alltså är matchen helt betydelselös för hemmalaget medans för Holland så gäller det att ta hem segern då Norge jagar tätt bakom med 2p efter.
Holland har nu vunnit 4st raka matcher och totalt 6/8 matcher här i VM-kvalet.
Offensivt har man sprutat in mål, 29st på 8 matcher ger ett snitt på nästan 4 mål per match.
Nu har visserligen Holland gjort majoriteten (18st) mål på hemmaplan och 11 st på bortaplan på 4sts matcher hemma respektive borta.
Holland är fyllt av bra anfallare och detta möte ska man dominera från start till mål och matchbilden borde bli exakt likadan som i förra mötet.
Då vann Holland med 4-0 på tavlan, 28-4 i målchanser, 12-1 skott på mål, 9-0 hörnor och detta var alltså i en match där Montenegro hade allt att spela för.
Helt tvärt om nu, kanske de inte ens startar med bästa lagen och lekstugan blir ännu större.
Vi får se vad lagen mönstrar för uppställning men helt klart ska detta offensiva Holland bo på offensiv planhalva matchen igenom.

Lagens senaste matcher:

Förra mötet för 2 månader sedan:

För och Nackdelar:
✅ Holland har bättre spelare på alla positioner.
✅ Holland snittar ca 3 mål per bortamatch.
✅ Holland skapar alltid massor av målchanser.
✅ Montenegro har inget att spela för.
✅ Holland körde över Montenegro fullständigt för 2 månader sedan.
❌ Holland kommer vinner enkelt till slut, dock kan man starta lite slappt i första halvlek och vänta med den stora pressen och gasa på i andra halvlek.

Spel: Holland mål i båda halvlekarna
Odds: 1.95x
Insats: 7/10 U
Spelstopp: 20.45
Liga: VM-Kval
Bonus: 100 kr
Bolag: Bethard

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till