Godkväll alla läsare! Fint spel senast när Heat bortaslog Spurs och vårt spel på Heat + 5 poäng till 1,91 satt väldigt bra. Inte jättemycket som fångar mitt öga på nba marknaden inatt men däremot finner vi ett intressant lir i basebollslutspelet. Fjärde mötet mellan Dodgers och Giants där Giants leder med 2-1 i matcher. Vi tar sikte på antalet runs i matchen. Under 8 runs till 1,93 spelas.

Dodgers

Dodgers har gett oss flera fina vinster senaste tiden och visst finns det en galen kvalité i laget. Här har man dock satt sig i en prekär sits då man ligger under med 2-1 i matcher. Vad man höjer på ögonbrynen över är ju givetvis att man dessutom blivit nollade i de 2 förluster man hittills lidit. Urias fixade biffen ena bortamötet och det var proppen ur där man vann med 2-9. Men första matchen alltså 4-0 till Giants och senaste mötet 0-1. Otroligt imponerande av Giants, inte bara att nolla Dodgers för andra gången på 3 möten men även att man gör det på bortaplan på Dodger stadium. Gonsolin upp som pitcher inatt med 4-1 under säsongen.

Giants

Giants har imponerat stort i denna serie mot Dodgers och under hela säsongen också. Här man nollat Dodgers 2 gånger och helt klart är det så att man inte vill ha några sluggerfester i dessa möten. Nöta ner Dodgers sakta men säkert verkar vara melodin och inatt sätter man erfarna DeSclafani som pitcher. Svårt att se att denna matchen skall springa iväg när man bara gått över 8 runs i 2 av de 10 senaste mötena lagen emellan. Dodger stadium är alltid speciellt att spela på pga stadions utformning men Giants har visat att man bemästrar detta på bästa sätt.

Speltips

Här tycker jag mycket talar för en jämn match och förra mötet slutade som sagt 0-1. Mycket viktig match för Dodgers och man tar knappast chansen att låta Giants duktiga batters börja slå in sig. Under 8 runs känns klart spelvärt med tanke på att lagen inte gått över den linan mer än 2 gånger senaste 10 mötena. 1,93 spelas med 7 units.

För och nackdelar

✅ Bara över 8 runs i 2 av de 10 senaste mötena

✅ Giants har nollat Dodgers i 2 av 3 möten i denna serien

✅ Mycket på spel och mycket nerver

❌ Blir Dodgers insläppta i matchen tidigt är man duktiga på att nöta ner pitchers

Spel: Under 8 runs i matchen

Odds: 1,93

Insats: 7/10 U

Spelstopp: 03:00

Liga: MLB

Spelbolag: Unibet

Rygga spelet till bäst odds här!

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till