Lördagens speltips kommer från Serie A och det är CL jagande Milan som tar emot bottenlaget Benevento som krigar för sin överlevnad.
Självklart ska Milan vara stora favoriter när den mäktige Zlatan är tillbaka efter avstängning men är man inte lite vääääl stor favorit ?
1.33x på hemmaseger smakar inte bra och när Milans försvar inte hållit nollan på 9 raka matcher så siktar jag in mig på favoritspelet igen.
Spelet: BLGM och högst odds i skrivande stund hittas på Bethard. Jag rekommenderar 6/10 U.

Milan:

Med bara 5st omgångar kvar att spela hittar vi Milan på en 5e plats med raden 20-6-7 och med målskillnaden 60-41.
Man är just nu på exakt samma poäng som Juventus och Napoli och har bara 2p upp till Atalanta på 2a platsen.
Självklart är det endast seger som gäller och jag är övertygad om att matchen kommer startas i ett ursinnigt tempo av Milan med den svenska målkungen Zlatan Ibrahimovic tillbaka efter sin avstängning.
Men värt att notera är att Milan släppt in en hel del mål sista månaden och man har nu spelat 9 raka matcher utan att ha hållit nollan.
Detsamma gäller i hemmaspelet, visst Benevento kan inte jämnföras med lag som Man United, Napoli, Atalanta och Inter men att bara hållit nollan i 1/10 senaste på hemmaplan är inte bra och kanske ett resultat som visar att deras offensiva fotboll ofta straffar sig.

Benevento:

Även Benevento har 5st matcher kvar att spela men dom hittar vi på en 18e plats med raden 7-10-16 och med målskillnaden 37-66.
De ligger alltså på sista platsen för att åka ur högsta ligan men samtidigt har man lika många poäng som Cagliari på rätt sida strecket.
Benevento har då allt att spela för här och poäng är väldigt viktigt. Man kommer till start med en rätt kass resultatrad sett till antal poäng men målfesterna avlöser varandra !
De senaste matcherna har slutat 2-2, 0-1, 3-5, 2-2, 2-4.
Säsongens förra möte vann Milan med 2-0 men Benevento hade sina chanser, en straffmiss, en boll i stolpen och en boll i ribban. Visst Milan hade en man utvisad men Benevento skapade massor av målchanser och gör det ständigt i alla matcher så de ska inte underskattas.

Lagens form sista 5:

För och Nackdelar:
✅ Zlatan är tillbaka i Milan efter avstängning.
✅ Milan har inte hållit nollan på 9 raka matcher.
✅ Milan har släppt in minst 1 mål i 9/10 senaste hemmamatcherna.
✅ Benevento öser in mål och släpper in ännu flera.
✅ Båda lagen måste gå för 3p pga sin tabellplacering.
✅ I förra mötet skapades det mängder av målchanser och båda lagen fick 2 ramträffar + en straffmiss av Benevento.
❌ Självklart är Milans lag betydligt bättre än Beneventos men är det nångång Milans negativa defensiva svit ska brytas så är det väl hemma mot ett bottenlag.

Spel: BLGM
Odds: 1.86x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Lördag 20:45
Liga: Serie A
Bonus: 50 kr gratis här
Högst odds: Bethard

Skapa konto här för att hämta 50kr gratis utan insättning.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till