Tordagens speltips kommer från Europa League och det är första mötet mellan Sevilla och Roma som ska ta vid här i 8-dels finalen.
Första matchen i ett dubbelmöte kan ibland vara lite stel inledningsvis men denna mållina tycker jag är alldeles för låg när dessa lag spelar och jag tror absolut det kommer minst 2 mål i matchen totalt.
Maxbet: Asian över 2.0 mål totalt. Odds 1.57 på 10Bet och spelet får alltså 10/10 Units.

Sevilla:

Den Spanska tabell 3an Sevilla har överraskat positivt denna säsong och är med och slåss om Champions League platserna till nästa säsong.
En bra värvning som gjordes inför säsongen var när man landade anfallaren Lucas Ocampos från Marseille och han är het för dagen med 5 mål på dom senaste 8 matcherna.
I ligaspelet har Sevilla snittat 2.5 mål i sina matcher och man har endast förlorat 2/13 matcher vilket visar på hur svårslagna de varit hemma på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Med all rätt tycker jag man bli favoriter på hemmaplan men man ska inte underskatta Romas offensiv och de vet såklart hur viktigt det är med ett bortamål i dessa dubbelmöten.

Roma:

Den Italienska tabell 5an Roma ligger på Europa League plats men slåss i allra högsta grad om att få spela Champions League nästa säsong.
Över lag tycker jag Roma spelat bra denna säsong men det är höga toppar blandat med djupa dalar så någon jämnhet finns inte alls.
Efter en period med 3 raka och målrika förluster så har man hittat en liten topp igen och vunnit 3/4 senaste matcherna.
Förra omgången vann man med 3-4 på bortaplan i en väldigt sevärd match mot Cagliari där Skott på mål statistiken stannade på otroliga 7-14 !!
Offensiven är svår att klaga på men defensivt släpper Roma till mycket chanser för motståndarna och det är väl en bra förklaring till varför Romas målsnitt denna säsong ligger på 3.3 mål och Roma själva snittar 2 mål framåt !

Sevillas form:

Bara 1/15 senaste matcherna har blivit under 2.0 mål.

Romas form:

Även för Roma så har bara 1/15 senaste matcherna slutat under 2.0 mål.

För och nackdelar:
✅ Sevilla snittar 2.5 mål denna säsong och 14/15 senaste matcherna har innehållit minst 2 mål.
✅ Roma snittar 3.3 mål denna säsong och 14/15 senaste matcherna har innehållit minst 2 mål.
✅ I första mötet är det viktigt att få med sig ett bortamål så Roma kommer inte spela defensivt.
✅ Roma har höga toppar men riktigt djupa dalar när det gäller defensiven.
❌ I första mötet kan det vara en stel inledning första 20 minuterna innan matchen kommer igång.

Speltips: Asian över 2.0 mål totalt
Odds: 1.57
Spelbolag: 10Bet
Spelstopp: Torsdag 18.55
Liga: Europa League
Insats: 10/10

Klicka här för att rygga spelet !
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till