Här kommer ett Maxbet som just nu ligger 9 dagar framåt i tiden. Trots att båda lagen har två matcher att spela innan detta möte så kan jag inte låta bli att Maxa på matchen då värdet finns här och nu. Skulle skador eller liknande uppstå fram tills dess så kan jag casha ut med 95% återbetalning.
Alla känner till Arsenals kräftgång och vilka ENORMA problem vi har defensivt. City med världsklasspelare på alla positioner kan mönstra bästa elvan då Aguero planeras att göra comeback i CL matchen innan denna match.
City brukar leka med Arsenal oavsett arena och det blir enkelt att peka ut vart värdet ligger.
Asian -1 Man City till höga 1.80 på Bethard får 10/10 units av mig !

Arsenal:

I skrivande stund (6/12) så hittar vi Arsenal på en svag 10e plats på raden 4-7-4 och målskillnad 21-23. Detta är den sämsta starten på 42 år och inte ens tränarbytet från Emery till Ljungberg kunde väcka de likbleka försvararna som ställs ut på planen sista tiden.
Offensivt levererar Arsenal 1-2 mål hela tiden men utan att imponera. Det finns så mkt kvalité offensivt i denna trupp men laget får inte riktigt ihop det och när det väl blir mål så är det inget “lagmål” utan någon individuell prestation bakom målet.
Defensivt, ja vart ska man börja ? Luiz, Sokratis, Mustafi håller inte. Tyvärr får man väl säga detsamma om Bellerin som aldrig kommit tillbaka 100 % från sin skada då han var en av världens bästa backar. På mitten envisas tränarna med att ta ut Xhaka, killen som helt tappat sin spelförståelse och ständig hamnar på efterkälken och gör idiotiska tacklingar som sätter laget i problem. I förra omgången mötte Arsenal Brighton….. Det är en match man ska dominera fullständigt men det blev tvärt om. Brighton vann fullt rättvist med 1-2 och skapade överlägset mest målchanser framåt. Ja Auba kunde/borde/måste göra 2-1 på läget han fick men det spelar ingen roll, försvaret sattes i problem gång på gång och så har det sett ut sista månaderna. Ger man City dessa ytor smäller det direkt, oavsett vilken startelva City presenterar !

Man City:

Den ljusblåa maskinen har fått lite grus i maskineriet denna säsong och har troligtvis tappat guldet till Liverpool om inget plötsligt händer.
Man ligger just nu på en 3e plats i tabellen med raden 10-2-3 och målskillnad 43-17. Man har såklart gjort överlägset mest mål med den siffran trots att målkungen Aguero missat några matcher. Men Aguero räknas göra comeback i Citys CL match 4 dagar innan detta möte. Jag gissar han får 20-30 minuter och sedan startar mot Arsenal vilket vore perfekt för spelet.
City är redan klara 1or i gruppspelet så de kan verkligen mönstra en riktig B-elva och vila hela laget inför Arsenal matchen.
Dessutom har Arsenal en EL match på torsdagen och får således vila en dag mindre än City.
Trots att det kärvat lite för City på slutet så va det viktigt med en stabil 1-4 seger borta mot Burnley sist så man studsade in på vinnarbanan igen.
City har alltså en betydelselös CL match innan denna match och efteråt har man en EFL-cup match mot Oxford som hittas i League One. Alltså 100 % fokus för City här och 3 poäng är det enda som räknas annars är guldet garanterat borta denna säsong !

Inbördes möten som visar Citys överlägsenhet:

I 5 raka matcher har City krossar oss/Arsenal och t.o.m nollat oss i 3/4 senaste mötena. Och det var i tidpunkter när Arsenal var bra. Tänk er nu med detta försvarsspel vi visar upp…..

För och nackdelar:
✅ Arsenals försvarsspel, herregud alltså. Backarna ser ut som yra höns i match efter match.
✅ City har världsklasspelare på alla positioner och kommer dominera matchen.
✅ Aguero ska vara spelklar till CL matchen innan så här har han förhoppningsvis några minuter under västen innan han gör comeback.
✅ City brukar mangla Arsenal totalt och har vunnit med minst 2 måls marginal i 5 raka möten.
✅ Ett desperat Arsenal jagandes för 3 poäng kommer blotta sig och City lär kontra sönder Arsenal i omställningarna.
❌ Ett rött kort vore såklart sämsta möjliga men en liten varningsflagga för Citys försvar som inte heller imponerat på slutet. Släppt in minst 1 mål i 8 raka matcher och offensivt har Arsenal torrt krut.

Utgångstips 1-3 !

Speltips: Asian -1 City
Odds: 1.80
Spelbolag: Bethard
Spelstopp: 15/12 17:30
Liga: Premier League
Insats: 10/10

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till