Tisdagens speltips kommer från CL semifinalen mellan Man City och Paris SG. Manchester City får såklart gälla som favoriter då man vände och vann på bortaplan i första mötet. Dock är det scenario nu som lär öppna upp matchen och City kan låta Paris SG få mera boll och således kontra.
Jag tror i alla fall att Paris kommer öppna i samma höga tempo som i första matchen och ösa på framåt. Därför har jag gjort en Betbuilder som passar den matchbilden.
Spel: Ö1.5 mål totalt + ö2.5 kort totalt + ö3.5 hörnor PSG. Högst odds hittas på LeoVegas och jag rekommenderar 6/10U.

Matchen:

Inför returen är förutsättningarna glasklara för Paris SG, gör ni inte minst 2 mål framåt så åker ni ut !
Visst det är stora starka Man City på andra sidan planen men Paris SG gjorde en riktigt bra halvlek i första mötet och kunde mycket väl haft 2-0 med sig till pausen också. Men Man City kom ut som ett nytt lag och vände på steken och nja, 1-1 hade nog varit mest rättvist då lagen dominerade varsin halvlek.
Paris SG öppnade starkt och målchanserna skapades på löpande band och City va bra på att styra ut chanserna till hörnor.
Paris SG fick 5st hörnor bara i första halvlek och de avtog såklart i andra när City tog över.
Jo längre matchen led desto grinigare vart den, matchen innehöll 4st gula kort och 1 rött av Idrissa Gueye efter en riktigt ful tackling på Gundogan i City.
Jag förväntar mig samma match bild som sist faktiskt och tror på en riktigt underhållande match för oss neutrala fotbollsälskare !

Förra matchen:

För och Nackdelar:
✅ Lagen ägde varsin halvlek i första mötet.
✅ Paris SG måste göra minst 2 mål så de lär gasa på ordentligt.
✅ Paris SG skapade 6st hörnor sist och matchen innehöll 4gula + 1 rött.
✅ När det återstår 20 min burkar det bli galet tempo då något lag backar hem och andra laget satsar allt framåt.
✅ När något lag är på väg att åka ut så blir det ofta 2-3 kort sista kvarten av ren frustration.
❌ Tar Paris ledningen finns de chans att båda lagen blir defensiva då det inte finns utrymme för misstag som kan göra att man åker ut. Och då minskar chansen för PSG hörnor.

Spel: Betbuilder enligt bild nedanför.
Odds: 2.40x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Tisdag 21.00
Liga: Champions League
Bonus: 100 kr
Högst odds: LeoVegas

Klicka här för att hämta bonusen på 100 kr eller rygga spelet !

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till