Dags för ett Maxbet igen och det är i ”Finalen” mellan Man City och Arsenal, vinnaren här har väldigt stor chans att ta hem titeln denna säsong så det får kallas final med all rätt fast det är ligaspel 😀
Man City leker fotboll för stunden och radar upp segrar även fast de mött lag som Bayern Munchen (3-0) och Liverpool (4-1).
10st raka segrar har man i bagaget när reken skrivs och härnäst ska man möta Bayern i returmötet i CL, sedan semifinal mot Sheffield U. Sedan har man fullt fokus på denna match där bara en seger gäller.
Arsenal kommer till start med ett stort frågetecken kring deras psyke efter att ha tappat 0-2 ledning två matcher irad på bortaplan. Först mot Liverpool till 2-2 och nu senaste till 2-2 mot West Ham som även va en ribba ifrån 3-2 målet i slutet.
Men offensivt finns det inte mkt att klaga på, Arsenal har gjort flest mål av samtliga bortalag denna säsong och snittar hela 2.0 gjorda mål och endast förlorat 2/16 matcher !
Jag tänker att det är Man City som för matchen och dominerar bollinnehavet medans Arsenals snabba speedkulor ligger på kontring för att straffa hemmalaget i omställningarna.
Kommer 1-0 till Man City kommer Arsenal behöva lyfta laget och då blir detta high chaparall med hawaiifotboll och kulramen kan behövas ta fram när målen ska summeras.
Tittar vi på dom 3st senaste mötena i ligan mellan lagen så har de slutat 5-0 City, 1-2 City och senast denna säsong 1-3 City.
Arsenal gillar inte alls att spela mot den ljusblåa maskinen och kommer såklart blir stora underdogs enligt de flesta. Men är det något lag som ska skrälla och rubba Citys magiska form så är det kontringssnabba Arsenal så räkna inte ut dom.
Men över lag så är jag helt övertygad om att vi kommer få se en målrik drabbning igen mellan dessa offensiva charmtroll till lag.
Må bäste lag vinna !

För och Nackdelar:
✅ Man City och Arsenal har ligans överlägset bästa offensiver denna säsong och snittar 2.5 mål framåt.
✅ Arsenal snittar 2.0 mål framåt på bortaplan, högst av alla !
✅ Man City snittar 3.33 mål framåt på hemmaplan, högst av alla !
✅ De 3st senaste mötena i ligan har slutat 5-0, 2-1, 3-1. Samtliga målrika segrar till Man City.
✅ Laget som vinner denna match blir storfavoriter till att ta hem titeln, när första målet väl kommer lär det bli väldigt offensivt.
✅ Båda lagen har löst detta spel i 8/10 senaste matcherna de spelat.
✅ Haaland är tillbaka i målform med 14 mål själv på de sista 6 matcherna !!!
❌ Mycket hänger på Man Citys inställning från start. Är det fullt tempo och går för segern direkt eller spelar de avvaktande första 30 och är rädda för Arsenals snabba kontringar ?

Spel: Över 2.5 mål
Odds: 1.70x
Insats: 10/10 U
Spelstopp: Onsdag 26/4 kl 21.00
Liga: Premier League
Bonus: 100 kr
Bolag: Unibet

Klicka här för att komma till andra spelbolag med svensk licens och bonusar.

Klicka här för att hämta bonusen eller rygga spelet !

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till