Onsdagens speltips kommer från PL och efter söndagens PL slakt så känns det helt rätt att fortsätta på detta spår. Denna kväll är det Man United som tar emot Tottenham med Mr Mourinho som tränare ! Båda lagen spelar en offensiv fotboll och har ett försvar som ser ut att vara lika svagt som Arsenals för stunden. (det var ingen komplimang) Här tror jag Mr Mou kommer gasa direkt och kriga för en tung mental seger mot klubben som gav honom sparken för inte så länge sedan. Full fart framåt och två dåliga försvar bäddar för en målrik historia.
Spelet: Asian över 2.5 mål till 1.87 på Bet365 får sig 5 Units direkt. (Vanliga över 2.5 står bara i 1,80 så klicka i rätt nu fast det är samma spel)

Man United:

14 matcher är spelade och vi hittar denna storklubb på en pinsam 9e plats just nu med raden 4-6-4 och målskillnad 21-17.
Det har viskats om ett tränarbyte ett tag nu men Ole Gunnar tycker jag håller skeppet levande än så länge iallafall. Man kommer till start med en hysterisk målform men samtidigt så blåser det storm i backlinjen ! De sista resultaten 3-1, 3-3, 1-2, 2-2 säger väl det mesta och inte blir det lättare att hålla nollan när superoffensiva Tottenham kommer på besök som spottar in mål.
I dagens (söndag) möte med bottenlaget Aston Villa så var man riktigt illa ute här på Old Trafford.
Grealish knorrar in ett av säsongens vackraste mål bakom en chanslös DeGea och sedan gör inhoppande Trezeguet 0-2 som “tyvärr” döms bort för offside. Istället gör Rashford 1-1 innan paus och Victor Lindelöv nickar in 2-1 målet i min 64. Men det svajiga försvaret visar sig igen bara 2 minuter senare när en liten chip friställer TRE stycken spelare och Mings dunkar in 2-2 som står sig matchen ut.

Tottenham:

Även Spurs har spelat 14 matcher hittills och man står nu på raden 5-5-4 och målskillnad 24-21 och hittas på en 5e plats i tabellen.
Som alla vet har Mr Mourinho tagit över tränarposten för 3 matcher sedan och ja, vilken inverkar han gjort !
Laget spelar ännu mer offensivt och det är såklart roligt att titta på, matcherna är väldigt målrika och ju mer krut man ödslar framåt desto större blir luckorna bakåt. Sedan Mourinho tog över har man vunnit 3 raka matcher med siffrorna 3-2, 4-2, 3-2 och som ni ser har t.o.m 4.5 linan passerats i samtliga matcher. Nu kommer alltså tränaren tillbaka till sin förra arbetsgivare som gav honom sparken, tror ni han kommer spela defensivt ? Haha inte en chans. Det kommer vara full satsning framåt trots att detta är en arena som Spurs inte gillat historiskt. På dom 25 senaste matcherna har man bara vunnit 3 matcher och förlorat HELA 19/25 möten borta mot United.
Jag har svårt att tro på en tråkig matchbild, okej lagen kan ha respekt för varandras offensiver men försvaren är så dåliga att det kommer skapas massa chanser ändå.

Lagens form sista 5 matcherna:

För och Nackdelar:
✅ United har klarat spelet i 5/5 senaste med bred marginal.
✅ Tottenham har klarat spelet i 4/5 senaste med bred marginal.
✅ Spelet har suttit i 3/4 senaste inbördes mötena.
✅ Båda lagen har stora defensiva problem mot de sämre lagen, borde få problem här med.
❌ Man kan aldrig veta vad Mourinho planerar inför sin återkomst. Är det parkera bussen och kontra sönder United som man gjorde i 0-3 segern sist?
Finns såklart risk att matchen startar avvaktande första 30 min innan den öppnar sig. Men jag tror på full gas direkt och en mäktig inramning att vänta !

Speltips: Asian över 2.5 mål totalt
Odds: 1.87
Spelbolag: Bet365
Spelstopp: Onsdag 20:30
Liga: Premier League
Insats: 5/10 Units

Klicka här för att ta bonusen på 1000 kr
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till