Fredagens speltips kommer från FA-Cupen och det är turneringens 2st favoriter som gör upp redan i 16-delsfinalen denna kväll.
Lagen behöver ingen vidare presentation för det är liga 2an mot 1an i England som möts. City jagar Arsenal i ligan men nu är det dags för cupspel och här kan det vara lite svårare att lista ut vilka startelvor som kommer starta.
Dock är spelschemat trevligt för båda lagen då man inte har match förrens om ca 8-9 dagar igen. Så chansen är stor att båda lagen vill spänna musklerna inför varandra då man möts igen i ligan om ca 3 veckor. Det är en match som kan bli avgörande för hela titelstriden så visst ser man chansen här till att få det mentala övertaget med en seger i ryggen inför det mötet.
Man ska såklart inte tala ner ett Arsenal i dess form, men får båda lagen ut 100% är jag övertygad om att City är starkare totalt sett och bör vara favoriter. Om det är något lag som vilar mer spelare än det andra så är det nog Arsenal som inte vill riskera skador på tongivande offensiva spelare och kan ställa dom åt sidan på bänken.
Man City har vunnit 23/25 senaste hemmamatcherna i alla sammanhang och är alltid extremt svårslagna i sin borg. Jag tror de fortsätter vara det även om jag hejar på Arsenal i mitt hjärta.
Här kommer nog City ha mer fokus på matchen än Arsenal är min gissning så jag kliver in på hemmasegern.

Spel: Man City seger
Odds: 1.70x
Insats: 6/10 U
Spelstopp: Fredag 21.00
Liga: FA-Cupen
Bonus: 500kr
Bolag: Nordicbet

För och Nackdelar:
✅ Man City radar upp segrar på hemmaplan och tappar sällan poäng där.
✅ Arsenals fokus lär vara ligasegern och kan tänkas ställa över ett par tongivande spelare här i cupen.
✅ Arsenal har förlorat 6st raka matcher på denna arena.
✅ Arsenal har inte ens gjort ett mål sista 3 matcherna på Etihad Statium.
❌ I cupen ställs sällan det bästa möjliga laget från någon part, om City också vilar flera stjärnor så blir det en tuff och jämn match.

Klicka här för att rygga spelet eller hämta bonusen.

Klicka här för att komma till övriga bolag med svensk licens och bonus.

Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till