Torsdagens andra speltips kommer även det från SHL och här har jag spanat in ett odds från mötet mellan Skellefteå och Frölunda.
Två lag som har offensiven som sitt starkaste vapen och saftblandaren brukar användas flitigt när dessa lag möts.
Skellefteå öser på med bra speed på hemmais och nu när ytterligare ett skridskostarkt lag kommer på besök tror jag på mycket utvisningar och mål.
Spelet: Över 4.5 mål totalt i matchen till oddset 1.74 på ComeOn. 3 Units skickas in direkt !

Skellefteå:

Efter 30 omgångar hittar vi Skellefteå på en 7e plats precis under slutspelsstrecket med endast 2 poäng upp till Hv71.
Man har hittills raden 15-2-0-13 och målskillnaden 87-74. Med dom siffrorna är man SHLs 3e målrikaste laget med ett snitt på 5.3 mål totalt och även exakt samma siffror på hemmais.
Till start kommer man med bra form och har vunnit 6/9 senaste matcherna och på hemmaplan har man vunnit 5/6 senaste matcherna och dessutom levererat en fin målskörd framåt. Resultaten 5-2, 4-3, 3-2, 0-3, 7-0, 5-1 ger såklart ett starkt självförtroende nu när tabell 2an kommer på besök.

Frölunda:

Även Frölunda har spelat 30 matcher hittills och man ligger just nu på en 2a plats i tabellen och jagar ledande Luleå som är 6 poäng före.
Frölunda har raden 17-2-1-10 och målskillnaden 93-60. Med dom siffrorna har man gjort näst flest mål av alla lag i SHL och har totalt ett målsnitt på 5.0 mål denna säsong och 4.9 mål på bortaplan.
Till start kommer man med en dunkel form då man förlorat 2 raka hemmamatcher och förlorat 5/10 senaste matcherna totalt. Det är inte likt mitt Frölunda och nu kommer man till start från en tung CHL förlust på hemmais mot Luleå med 2-3 medan Skellefteå fått vila ut ordentligt.
Samtidigt kan man inte räkna ut detta lagbygge som sista mötena haft det “lätt” för Skellefteå med 4 raka storsegrar med siffrorna 5-3, 7-1, 6-1, 5-1.

Skellefteås form hemma:

Frölundas form borta:

Inbördes möten:

Som ni ser har spelet suttit i 5/5 senaste inbördes mötena.

För och nackdelar:
✅ Båda lagen snittar 5 mål denna säsong.
✅ Båda lagen har klarat denna lina i 4/5 sista matcherna hemma resp. borta.
✅ Spelet har suttit 5 raka inbördes mötena.
✅ Frölunda har spelat en tung drabbning mot Luleå medan Skellefteå vilat. Tunga ben i Frölunda i slutet ?
❌ Frölundas målskytte har inte varit det bästa sista omgångarna och Skellefteås målvakt Gustaf Lindvall har hållit nollan i 2/3 senaste matcherna han stått.

Speltips: Över 4.5 mål totalt
Odds: 1.74
Spelbolag: ComeOn 1000 kr bonus här.
Spelstopp: Torsdag 19.00
Liga: SHL
Insats: 3/10 Units

Rygga spelet här och hämta 1000 kr bonus.


Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till